Autor: Informer.rs

11.04.2022.

08:44

Foto: Reuters

Sport

NAVIJAČI U STRAHU! Da li je kraj? Ibrahimović ne može...

Nada se Zlatan Ibrahimović da će sa podići pehar u Serije A sa Milanom, ali "rosonerima" ne ide baš najbolje u poslednje vreme. 

Ibrahimovića od decembra muče povrede, pokušava što pre da se vrati na teren, ali s obzirom na to da ima 41, oporavak ne ide brzinom kojom se nadao. Žurio je sa povratkom i sebe stavio u problem koji je možda veći nego što se mislilo.

Zlatan je na meču protiv Bolonje (0:0) odigrao 19 minuta i završio krvave glave, ali i otečenog kolena. Zato nije igrao protiv Torina (0:0), a sada se u italijanskim medijima priča da je to možda kraj!

Informer

 

Prvobitno se spekulisalo da će Zlatan Ibrahimović završiti karijeru ovog leta, ako Milan osvoji titulu, dok se sada nagađa da će morati da "okači kopačke o klin" bez obzira na ishod šampionske trke. MOžda je čak odigrao poslednji meč u karijeri.

Levo koleno teško izdržava napore visokog ritma cele sezone i zbog toga Zlatan mora da odmara, kako ne bi sebi ugrozio zdravlje. Pitanje je da li će uopšte opet izlaziti na teren.

Informer

 

Sada je i novi ugovor pod znakom pitanja. Naime, pričalo se d abi mogao da produži ugovor sa Milanom, na još godinu dana uz manju platu, ali sve su manje šanse da se to i desi. 

Ibrahimović je debitovao još 1999. godine u Malmeu, a igrao je za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Mančester junajted i L.A. Galaksi. Ove sezone postigao je osam golova na 23 meča.

Bonus video