Autor: Informer.rs

27.05.2022.

12:46

Foto: Instagram/Kristina Mitrović

Sport

KAKVA GODINA ZA NAPADAČA! MITROVIĆ ČEKA TREĆE DETE, a beba stiže pred Mundijal!

Srećni par čeka treće dete. Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina imaju šestogodišnjeg sina Luku i petogodišnju ćerkicu Nađu.

- Da, istina je, čekamo treće dete. Aca je bio presrećan kad sam mu saopštila lepe vesti i hoće još dece – rekla je Kristina za Srbiju Danas.

Ona nije htela da otkriva detalje, ali je rekla da znaju ne samo pol, već i ime za dete. Navodno, dete bi trebalo da bude rođeno krajem godine, kada bude trajao Mundijal u Kataru, gde će Aleksandar Mitrović igrati sa srpskom reprezentacijom.

Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju... Njih dvoje venčali su se prošlog leta, a pre toga su nekoliko godina živeli zajedno u vanbračnoj zajednici.

Podsećamo, Aleksandar Mitrović je prvo odveo Srbiju u Katar, postigao je pobedonosni gol za fudbalsku reprezentaciju protiv Portugala i tako direktno odveo Orlove na Svetsko prvenstvo. Potom je ušao u istoriju fudbala u Engleskoj, pošto je oborio rekord po broju golova u Čempionšipu i sa 43 pogotka postavio novi izazov, a i uveo je fulam u Premijer ligu.

Tagovi:
Fudbal sport Aleksandar Mitrović kristina mitrović