Autor: Informer.rs

23.06.2022.

11:16

Foto: printscreen

Sport

MATIĆ OPET POKAZAO KOLIKO VOLI SRBIJU! Otišao na Kosovo i Metohiju, obišao svetinje!

Nedavno je Nemanja Matić posle razlaza sa Mančester junajtedom zadužio dres Rome. A, deo odmora, nakon uživanja na plaći, srpski as provodi u Srbiji.

Matić je poznat kao veliki patriota. Otišao je Matić na Kosovo i Metohiju gde je posetio srpske manastire Gračanicu i Visoke Dečane.

Tokom obilaska manastira na Kosovu i Metohiji, Matić se sastao i sa glumcem Milanom Vasićem, koji je rođen u mestu kod Kosovske Kamenice i tom prilikom su zapevali rodoljubive pesme i zaigrali kolo.

Koliko voli Srbiju Matić je svake godine dokazivao u Premijer ligi. Kada su svi nosili cveta maka – što je simbol koji podseća na žrtve Prvog svetskog rata, kojim se odaje  počast britanskim vojnicima koji su stradali u nekoliko ratova, ali i pripadnicima NATO snaga tokom akcija na Kosovu i Metohiji, Bosni i Hercegovini, naš as je odbio.

Podsećamo, FK Jedinstvo Ub, koji već godinama pomaže bivši reprezentativac,  uskoči je u Prvu ligu Srbije, pošto je procenjeno da će baš Ubljani najviše doprineti razvoju domaćeg fudbala, prenosi Mozzarsport.