Autor: Informer.rs

18.07.2022.

07:43 >> 23:15

Foto:

Sport

TRANSFERI(18. JUL)! Lalatović dao ostavku! Inter i Juve hoće Milenkovića! ZVEZDA DOVELA VELIKU ŽELJU! Bekam zove Mesija

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

23:29 - Nije samo Inter zagrizao! Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Nikola Milenković mogao bi u Juventusu da zameni holandskog igrača Matajsa de Lihta, koji će karijeru nastaviti u Bajernu, prenose italijanski mediji

23:17 -  Kako piše Di Marcio, brazilski napadač Žoao Pedro, nalazi se na pragu prelaska iz Kaljarija u Fenerbahče!

23:06 - Posle dolaska Paula Dibale, italijanski mediji prenose da bi na "Olimpiko"  mogao da dođe Andrea Beloti iz Torina. Ovom napadaču je istekao ugovor sa Torinom i može da bira gde će.  

23:02 - Četiri igrača su blizu odlaska iz Borusije iz Dotmunda: Niko Šulc, Torgan Azar, Rafael Gereiro i Feliks Paslak. Zasada nema informacija gde bi mogli da nastave karijeru.

22:57 - Nenad Lalatović je ponudio ostavku. Posle eliminacije Borca iz kvalifikacija za Ligu konferencija poručio kritičarima na nemaju pojma o životu, a imao je poruku i za one kojima smeta što je podigao tri prsta na treningu! Opširnije OVDE.

Informer

 

22:27 -  Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag ponovo je demantovao da će portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo da napusti klub sa "Old traforda" u letnjem prelaznom roku, prenose britanski mediji.

- "Ronaldo ima ugovor do 2023. uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. To znači da bi i posle naredne sezone mogao da ostane u našem klubu. Nije na prodaju. On mi je na pameti i radujem se našoj saradnji. Mislim da je sposoban da igra presing. U svojoj karijeri je demonstrirao da može sve. Postavio sam neke svoje zahteve u vezi stila igre, koje želim da gradim u budućnosti. Vrhunski igrač može tome da doprinese, a Ronaldo je taj", rekao je Ten Hag u Australiji gde se ekipa priprema za narednu sezonu.

22:01 - Crveno-beli su prethodnih dana intenzivirali potragu za kvalitetnim rešenjima i čini se suzili izbor. Prema informacijama Mozzart Sporta prvi pik Crvene zvezde za naslednika Kristijana Pičinija je reprezentativac Paname i član Anderlehta Majkl Muriljo. Opširnije OVDE.

21:45 -  Doskorašnji fudbaler Votforda Adam Masina, zvanično je prešao u Udineze. 

21:29 - Nigerijac Blesing Eleke, napadač belgijskog Beršota, ponuđen je čelnim ljudima Partizana, koji trenutno razmatraju ovu opciju! Opširnije OVDE

21:11 - Žonatan Kalus je blizu prelaska u Olimpik Marselj. Klub sa Velodroma je poslao novu ponudu za reprezentativca Francuske, a najnovija cifra je sada 11.000.0000 evra.

21:03 - Poslovni direktor Intera iz Majamija Ksavijer Asensi izjavio je da bi fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi mogao da zaigra u američkom klubu naredne godine, prenose španski mediji. 
Opširnije OVDE.

20:44 - Mauricio, sin argentinskog trenera Maurisija Poketina, karijeru nastavlja u španskoj trećoj ligi pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa Himnastik Taragonom!

20:26 - Minhen je dočekao De Lihta. Holanđanin De Liht je sleteo i uskoro ga očekuju lekarski pregledi. Sutra -  potpisivanje ugovora sa Bajernom. Odmah potom otputovaće u SAD, gde su njegovi novi saigrači na pripremama.

20:01-  Levi bek Ajaksa, Nikolas Taljafiko sada je u centru pažnji Liona!

19:46- Juventus ima želju da uzme Bremera iz Torina ispred nosa Interu. Ukoliko uspe u tome, Inter će se okrenuti Nikoli Milenkoviću! Skaj Sport Italija prenosi da italijanski gigant dugo prati srpskog reprezentativca!

Informer

 

19:28 - Florijan Pletenberg karijeru bi mogao da natavi u Kristal Palasu. Nemci i londonski klub na pragu su dogovora, prenosi Skaj. 

19:08 - Kristijano Ronaldo bi mogao da ostane u Mančester junajtedu nakon svega. Tako bar izgleda nakon izjave Erika ten Haga. 

- Dobro sam obavešten, pa znam da ima opciju za još jednu sezonu. Mogao bi da ostane i posle nastupajuće. Ja sam potpisao na tri godine, ali u fudbalu sve očas može da se promeni. Moramo da pobeđujemo od starta, tako da ne gledam toliko unapred - rekao je ten Hag. 

18:35 - Golman Čelsija Španac Kepa Arizabalaga želi da napusti londonski klub, pošto je nezadovoljan statusom u ekipi sa "Stamford bridža", prenose britanski mediji. Arizabalaga (27) želi da promeni sredinu, jer je nezadovoljan minutažom u Čelsiju. Španski čuvar mreže je u londonski klub stigao 2018. godine iz Atletika za 80 miliona evra i postao najskuplji golman svih vremena. On je prošle sezone za londonski klub branio na samo 15 utakmica u svim takmičenjima.
Britanski mediji tvrde da je Napoli zainteresovan za španskog golmana. 

18:12 - Posle ponude iz Australije, interesovanje za usluge Lazara Markovića pokazali su i klubovi iz Saudijske Arabije i Turske. Gacijantep je ozbiljno zagrizao...

18:01Brzonogi ofanzivac niškog Radničkog Stefan Mitrović novi je fudbaler Crvene zvezde! Opširnije OVDE

Informer

 

17:33- Španski drugoligaš Ueska predstavio je doskorašnjeg vezistu Visel Kobea Kenta Hašimotoa!

17:11- Vraćamo se malo na domaću pijacu! Doskorašnji kapiten Rada, Miloš Radivojević, novi je član RFK Novi Sad koji pravi ozbiljan tim, a po svemu sudeći pretenduje na elitni rang!

17:01 - Pablo Solari je prešao u argentinsku River Platu iz Kolo Koloa za 4.000.000 evra. Krilni fudbaler potpisao je ugovor na četiri godine.

16:38 - Enco (27), najstariji sin legendarnog Zinedina Zidana potpisao je ugovor sa španskim trećeligašem Fuenlabradom. Prošle sezone igrao je u francuskom drugoligašu Rodezu, ali se samo tri puta našao u prvih 11. 

16:20 - Kamerunac Ignatijus Ganago odbio je ponudu Šarlroe. Za krilnog fudbalera Lansa je zainteresovan i Anderleht.

15:42 - Rems je odbio ponudu Majorke vrednu 2.000.000 evra za Predraga Rajkovića. Navodno, Francuzi žele duplo veće obeštećenje za srpskog golmana!

15.12 - Sevilja je zainteresovana za napadača Blekburna Bena Breretona Dijaza. Navodno je spremna da ponudi 9.000.000 evra za obeštećenje.

15.11 - Vest Hem i Čelsi su blizu dogovora oko napadača Armanda Broje.

15.10 - Fudbalski klub Roma zainteresovan je za defanzivca Ajntrahta iz Frankfurta Evana Endiku, prenosi "Il Messaggero". Dvadesetdvogodišnjem štoperu ugovor ističe narednog leta, pa je tako njegov odlazak iz Frankfurta realna opcija. 

14.59 - Rikardo Saponara  se dogovorio sa Fiorentinom oko produžetka saradnje, pa će dres viole nositi i naredne sezone.

14.28 - Juve pokušava da dovede Nikola Zaniola i Alvara Moratu. Ali pod određenim uslovima. Veruje da će Roma posle dolaska Paula Dibale pustiti Zaniola na skupo plaćenu pozajmicu sa obaveznim otkupom.

14.00 - Zlatan Ibrahimović potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa Milanom. Potvrđeno je!  

13.23 - Marselo je ponuđen Lionu, ali čelnici kluba nisu radi da ispune finansijske zahteve Brazilca. 

13.10 - Crvena zvezda je prethodnih dana bila uporna u nastojanju da angažuje Stefana Mitrovića iz niškog Radničkog. Želja mu je ispunjena, pošto je Stefan Mitrović novi fudbaler Crvene zvezde! Kako prenosi "Žurnal", promocija krilnog fudbalera u Ljutice Bogdana očekuje se u utorak ili sredu, što znači da bi Mitrović bio na raspolaganju stručnom štabu ne samo na domaćoj sceni, već i u evropskim kvalifikacijama.

12.55 - Barselona juri  Sezara Aspilikuetu pod obrazloženjem da bi dolazak španskog štopera u ovom trenutku bio najizvodljiviji, jer Čelsi ne zahteva previše novca. Prva ponuda iznosila je 3.000.000 evra.

12.34 - Desni bek Ajntrahta Almami Ture blizu je dogovora sa klubom iz Frankfurta oko produžetka ugovora.

12.14 - Iskusni španski košarkaš Serhio Ćaćo Rodrigez posle šest godina vratio se u Real iz Madrida, saopštio je danas šampion Španije. Rodrigez je sa Madriđanima potpisao ugovor do juna 2023. godine. Iskusni plejmejker nastupao je za Real od 2010. do 2016. godine, a potom je igrao za Filadelfiju, CSKA i Olimpiju iz Milana. Rodrigez je sa Realom osvojio Evroligu, tri titule prvala Španije i četiri Kupa kralja.

11:57 - Barselona se ne zaustavlja, pa su posle dovođenja Levandovskog čelnici katalonskog kluba krenuli u juriš na Žula Kundea.

Bek Sevilje pružao je sjajne partije u dresu tima iz Andaluzije, pa je uprava rekordera po broju titula u Ligi Evrope (nekadašnjeg UEFA kupa), kako prenosi španska "Marka", za francuskog reprezentativca odredila najmanju cenu od 60.000.000 evra.

Inače, Kundea u svojim redovima žele šampioni Francuske i Engleske - Pari Sen Žermen i Mančester Siti, kao i Čelsi.

11.35 - Fudbaler Lestera Juri Tilemans jedan je od najatraktivnijih vezista Premijer lige u poslednje dve sezone. Ugovor sa "lisicama" ističe mu na kraju iduće sezone. Lester pokušava da ga nagovori da potpiše novi ugovor kako bi uspeli da ostvare profit na njegovom transferu, ali on odugovlači. Ukoliko se to ne desi  verovatno će napustiti klub. Lester navodno traži oko 25.000.000 funti za njegove usluge. Mančester junajted prati situaciju i ukoliko dogovor oko Frenkija de Jonga okrenuće se ka Tilemansu. 

11.15 - Francuski prvoligaš Toroa je iz Brondbija doveo desnog beka Andreasa Brusa za oko 1.500.000 evra.

11.00 - Robert Levandovski se pridružio novim saigračima u Barseloni, koji su na pripremama u Majamiju. Katalonski klub objavio je na društvenim mrežama video, a  Levandovski nosi njihovu trenirku na plaži u Miamiju.

10.42 - Odlaskom De Lihta u Bajern iz Minhena, primorao je čelnike Juventusa da krenu u potragu za novim štoperom.

Informer

Nikola Milenković u duelu sa Osimhenom

Prvi na listi želja je srpski reprezentativac i član Fjorentine Nikola Milenković. Osim člana Orlova, na spisku Stare dame su još dva defanzivca: Španac Pau Tores iz Viljareala i Gabrijel Magaljis, Brazilac iz Arsenala.

10.14 - Želja Milana Šarl de Ketelare nije igrao ni minut utakmice Klub Briža sa Gentom u Superkupu Belgije! To bi moglo da znači da su dva kluba blizu dogovora. kako mediji pišu koštale Milan 35.000.000 evra.

10.00 - Očekuje se da će Matijs de Liht već u ponedeljak doći u Minhen na medicinske preglede, nakon koji će potpisati ugovor sa Bajernom. Spekuliše se da su ga Bavarci platili  70 miliona evra.

09.45 - Italijanski stručnjak za fudbalske transfere Fabrizio Romano potvrdio je da je Paulo Dibala prešao u Romu. Argentinac potpisuje ugovor na tri godine s ekipom koju vodi Žoze Murinjo. Stiže kao slobodan igrač.

09.18 - Dijego Košta (33), nekada jedan od najboljih napadača u Evropi  od odlaska iz Atletiko Mineira nema klub, a malo je verovatno da će se vratiti u Evripu. Činilo se da će španski Hetafe prihvatiti njegove uslove, ali transfer je propao. Sada urugvajski klub Penjarol nudi fudbaleru dvogodišnji ugovor uz odlične uslove, prenose tamošnji mediji.

09.00 - Argentinski stručnjak Horhe Sampaoli iznenada je krajem prošlog meseca napustio kormilo Marselja. Sada je na meti Santosa. Globo piše da uprava tima iz Sao Paula želi da vrati iskusnog stratega na kormilo posle tri godine. Prvi kontakti su uspostavljeni.

08.58 - Direktor Bajerna Oliver Kan kaže da je dovođenje engleskog napadača Harija Kejna "san koji bi mogao da se ostvari u budućnosti". Kan je u intervjuu za Bild rekao da je Kajn vrhunski napadač i da će Bajern pokušati da ga dovede u budućnosti. Podsećamo, Bajern je ostao bez Roberta Levanovskog koji ide u Barselonu.

08.17 - Domagoj Vida se dogovorio sa  Al Etifakom. Hrvat je bez kluba pošto mu je ovog leta istekao ugovor sa Bešiktašem.

08.00 - Roma je na korak do transfera Argentinca, dolazi u Rim Paolo Dibala. Ponuda je  6.000.000 evra godišnje, ali uz bonuse, a ne fiksno, kao što traži doskorašnji napadač Juventusa.

07.41 - Španski As prenosi senzacionalnu vest - Kristijano Ronaldo dolazi u Atletiko Madrid. Kako pišu, Portugalac se ubedio trenera  Dijega Simeonea, trenera Atletika, da ga kupi iz Mančester junajteda. S obzirom na to da je Ronaldo igrao za Real Madrid i da nije baš tim igrača kakav traži Simeone, ovu informaciju treba ipak uzeti s ozbiljnom rezervom.

07.38 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 

Bonus video