Autor: Informer.rs

01.08.2022.

19:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

DOBRI SIN ZLATAN! JEDNA JE KEVA! Ibrahimović ispunio majci želju! Ništa joj nije išlo kako je želela, ali NAS JE VOLELA! (VIDEO)

U knjizi je pomenuta i njegova majka Jurka, rođena Gravić koja je radila i kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno da bi prehranila porodicu.

"Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga, gde joj žive dve sestre za koje je jako vezana, s kojima se godinama nije mogla videti. Zbog rata i svega ostalog. Drago mi je da je dobro. Srećna je tako, a od mene nikad ništa nije tražila. Želimo da joj pošaljemo Maksija i Vinsenta, same, bez mame i tate. Trebaju da se nauče samostalnosti. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja može štošta da ih nauči”, stoji u odlomku iz Zlatanovog "Adrenalina".

Legendarni švedski fudbaler i sestra Sanela živeli su sa majkom, polusestrama i polubratom.

"Znala nas je tući, grditi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela“, napisao je proslavljeni golgeter u autobiografiji "Ja sam Zlatan".

Inače, Jurka Gavrić je Zlatanovog oca Šefika upoznala u Švedskoj, gde su se oboje doselili. Šefik je iz rodne Bijeljine 1977. otišao u Švedsku, a četiri godine potom dobili su Zlatana

Otac se borio sa zavisnošću od alkohola, o čemu je Zlatan pisao u svojoj prvoj biografiji. Njih dvoje su se razveli kada je Zlatan imao samo četiri godine.