Autor: Informer.rs

31.08.2022.

11:29

Foto: printscreen

Sport

SVET U NEVERICI! Ukazao se Dijego Maradona, pogledajte prizor koji je šokirao planetu! (VIDEO)

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona napustio u novembru 2020. godine. Sve je šokirao video na društvenim mrežama na kojem se slavni Argentinac "ukazao" iza trenera Dandi junajteda dok je davao izjavu.

Na video koji je postao viral na društvenim mrežama vidi se  trener Lijam Foks na treningu Dandi junajteda dok daje izjavu. U jednom trenutku iza njega se pojavljuje osoba koja neverovatno podseća na legendarnog Argentinca koji nas je napustio u novembru 2020. godine.

Video koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je brojne reakcije. Navijači su bili u šoku. Zanimljivo je da je Dandi junajteda pre više od dve decenije nameravao da dovede Maradonu i čak je pregovarao sa njim.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena preminuo je 25. novembra 2020. u 61. godini. Maradona je prethodno primljen u bolnicu tri nedelje ranije, a na kućno lečenje je poslat 13 dana pre smrti, što se na kraju ispostavilo kao kobna greška lekara.

Informer

Dijego Maradona

U danima nakon smrti su se pojavile razne informacije oko toga ko je kriv što fudbalskog Boga više nema i šta će biti sa njegovim nasledstvom. Medicinski odbor koji je angažovan da istraži smrt legendarnog Dijega Maradone zaključio je da je lekarski tim fudbalske zvezde radio "neadekvatno, manjkavo i nepromišljeno"

Bonus video