Autor: Informer.rs

23.10.2022.

13:15

Foto: reuters

Sport

TOTALNI HAOS U STUDIJU ZBOG RONALDA! Portugalac posvađao legende! "On je ljudsko biće, ima mane, radili su gore stvari"

Ronaldo je napustio teren pet minuta pre kraja meča sa Totenhemom, odbio je da uđe u igru, a onda se pokupio i sam otišao sa klupe.

Portugalac je zbog ovog poteza izbačen iz tima, a radio je sa omladinskom ekipom do 23 godine. Roj Kin, Geri Nevil i Džimi Flojd Haselnbajnk  su osudili Portugalca, ali ga Kin najviše branio.

Kin brani Ronalda

- Dojadilo mu je. Ima 37 godina i hoće da bude najbolji na svetu. Gledamo ga iz nedelje u nedelju, tu je, on je ljudsko biće, ima mane, igrači su radili mnogo gore stvari u tom klubu - rekao je Kin,a potom pomenio menadžera Erika ten Haga i brazilskog fudbalera.

- Entoni je štrajkovao da bi otišao iz Ajaksa, sad Ten Hag priča o timskom duhu, pa i trener je napustio Ajaks i došao. Nije bio jedini igrač koji je otišao u svlačionicu, pravili smo i mi greške, pa su nas kažnjavali. Dešava se. On želi da nastavi da igra, ne branim ga za ponašanje, to ne bi trebalo da radi. Da igra više mečeva, davao bi golove, garantujem to. Sa njim na terenu osvajali bi više bodova. Pitali ste me, kažem vam, to mislim - jasan je bio Kin.

Informer

 

U raspravu se umešao Nevil.

- Moraš da rešiš problem. Nije trener došao i pričao da je završena priča za Ronalda, samo je kažnjen. Kristijano je prošle godine imao incidente sličnog tipa i dok je bio Solskjer tu. Kada se ponaša tako ostavlja negativan utisak na ceo tim. Ne možeš da ga braniš za to što je otišao - vikao je Geri.

Haselnbajnk kaže da Ronaldo ne pokazuje ono šta treba.

- Kada igra, Mančester gubi utakmice kada je on tu. Ne može da nosi tim više. Ne može da bude više glavni igrač, ne može.

Bonus video