Autor: Informer.rs

03.11.2022.

13:15

Foto: tanjug

Sport

NAVIJAČI, VAŽNA INFORMACIJA! Odlučujući mečevi Zvezde i Partizan na dve televizije!

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 časova igraju meč 6. kola grupne faze Lige Evrope u gostima protiv Monaka. 

Navijače srpskog šampiona posebno će obradovati to što je TV prenos obezbeđen na dve televizije - RTS 1 i Arena Sport Premijum 1, kao i tekstualni prenosi na Informer.rs.

Zvezda i Partiza na dve televizije

Zvezda je trenutno poslednja na tabeli sa šest bodova, koliko ima i Trabzon, dok je Monako drugi sa sedam. U slučaju trijumfa, crveno-beli sigurno imaju evropsko proleće u rukama, a da li će to biti Liga Evrope ili Liga konferencija zavisiće i od susreta Trabzon - Ferencvaroš.  Zvezda mora da pobedi Monako, to je prvi preduslov, ali joj ni to ne garantuje da će proći u nokaut fazu LE. Razlog je Trabzon, koji ima isti broj bodova kao Zvezda, ali i istu gol razliku u međusobnim duelima. U slučaju da Zvezda pobedi Monako, a Trabzon pobedi Ferencvaroš, i srpski i turski klub imali isti broj bodova i isti međusobni skor. Ukoliko Zvezda pobedi, a Trabzon ne slavi u Turskoj protiv Ferencvaroša, Zvezda je onda sigurno druga.

- Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri i voleo bih da ne ostane na tome. Ulog je kao i uvek u Crvenoj zvezdi - pobeda u svakoj utakmici. Želimo da kontrolišemo meč od početka i da pobedimo i nadam se da ćemo to moći, ali stvari zavise i od protivnika - poručio je trener crveno-belih Miloš Milojević.

Informer

 


Fudbalere Partizana takođe očekuje presudni meč u borbi za evropsko proleće protiv češkog Slovačkog, a trijumf u Humskoj garantuje nastavak borbe u Ligi konferencija. Prvo mesto donosi direktan plasman u osminu finala, čime bi Partizan izbegao da se u baražu sastane sa nekom od ekipa koje su ispale iz Lige Evrope. Da bi se to ostvarilo, neophodno je da "parni valjak" sruši Čehe u Humskoj, kao i da Francuzi ne dobiju Keln u Nemačkoj.

Duel počinje od 21.00 čas, a vi ćete moći da birate da li ćete ga gledati na kanalu RTS 1 ili Arena Sport Premium 1, naravno i tekstualni prenosi na Informer.rs.

Informer

 

U prvom meču odigranom u Češkoj na samom startu, crno-beli su gubili 2:0 i imali igrača manje, poveli su sa 3:2, ali su se na kraju morali zadovoljiti jednim bodom.

UEFA je kaznila Partizan igranjem pred praznim tribinama za ovaj meč, ali je dopustila da deca do 15 godina starosti mogu da dođu i isprate crno-bele na svom evropskom putu.

Bonus video