Autor: Informer.rs

15.11.2022.

12:20

Foto: reuters

Sport

RONALDO UDARIO GDE NE SME, OPLEO PO GAZDAMA: Glejzerove nije briga za Junajted, već izvlače novac

U razgovoru sa novinarom Pirsom Morganom Kristijano Ronaldo je rekao da ne poštuje Erika Ten Haga, da je nezadovoljan u Mančester junajtedu, a udario je i na porodicu Glejzer.

Ako su mu navijači zamerili zbog toga što je izašao u javnost sa prljavim vešom, sad se možda iskupio, s obzirom na to da su navijači besni na ono što godinama rade Glejzerovi, koje su žele da oteraju. 

Vlasnici kluba, Glejzerovi, ne brinu za klub. Ne u smislu profesionalnog sporta. Mančester junajted je za njih marketinški klub i oni izvlače novac od marketinga. Ostalo ih ne zanima - rekao je Ronaldo, koji je na pitanje da li je od povratka na Old Traford razgovarao sa Glejzerovima,  odgovorio bez razmišljanja:

Informer

Kristijano Ronaldo

- Ne! Navijači su u pravu i treba da znaju istinu da igrači žele najbolje klubu, tako i ja želim najbolje Junajtedu. Zato sam se vratio u Mančester junajted, zato volim klub. Dešavaju se neke stvari koje sprečavaju klub da bude top nivo kao Mančester siti, Liverpul ili čak Arsenal sada. Komplikovano je, zamršeno... Mislim da će biti teško za Junajted da dođe na top nivo u naredne dve-tri godine - rekao je Portugalac bez ustezanja.

Ronaldo je sada sa reprezentacijom Portugalije, a početak priprema za Katar nije baš bio ugodan. Pojavio se video snimak iz trening centra nacionalnog tima, Bruno Fernandes se hladno rukovao sa Ronaldom, koji je ostao u šoku kada se Bruno okrenuo i bratski izgrlio sa drugim saigračima.

Bonus video