• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

09:41

BUKTI RAT U PORTUGALU PRED MUNDIJAL!? Skandal u svlačionici - svi beže od RONALDA! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

BUKTI RAT U PORTUGALU PRED MUNDIJAL!? Skandal u svlačionici - svi beže od RONALDA! (VIDEO)

Podeli vest

Neprijatna situacija dogodila se u svlačionici Portugala kada su se saigrači iz Mančester junajteda Bruno Fernandeš i Kristijano Ronaldo susreli

Veliki skandal napravila je izava Kristijana Ronalda o odnosima u Mančester junajtedu. Portugalcu preti otkaz i gubitak velike svote novca zbog nedoličnog ponašanja budući da je na intervjuu vređao klub, Vejna Runija, ali i prvog trenera tima Erika ten Haga. Situacija se ne stišava iako su igrači napustili Old Traford zbog Mundijala, a čitav problem se preneo i na slvačionicu Portugala...

Navigatori su se okupili pred početak Svetskog prventsva, a snimak iz svlačionice dovoljno govori o odnosu čitavog tima sa Ronaldom. Naime, njegov saigrač iz Mančester junajteda Bruno Fernandeš nije bio oduševljen što će ponovo igrati sa legendarnim napadačem. Makar je tako delovalo. 

Kristijano Ronaldo je sedeo na svom mestu kada je u svlačionicu ušao Bruno Fernandeš. Njih dvojica su se rukovali, ali utisak je, pomalo bezvoljno. To se posebno odnosi na Fernandeša koji je nakon što se pozdravio sa Ronaldom pobegao na drugi kraj svlačionice.

 

 

Još uvek nije poznato šta se tačno dogodilo i o čemu su pričali, ali se na snimku vidi da je Ronaldo nešto "dobacio" Fernandešu koji se samo okrenuo i pogledao ga. Čini se da bi razdor iz Mančester junajteda mogao da utiče i na kompletnu atmosferu u reprezentaciji Portugala. 

Glavni problem predstavlja činjenica da je Kristijano Ronaldo kapiten reprezentacije i prva zvezda tima. Deluje da se ostatak ekipe okrenuo protiv njega budući da je u poslednje vreme sklon medijskim ispadima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija