• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

16:51

JUNAJTED SPREMA NAJVEĆU KAZNU U ISTORIJI FUDBALA! Ronaldo ostaje bez PRAVOG BOGATSTVA!

reuters

Fudbal

JUNAJTED SPREMA NAJVEĆU KAZNU U ISTORIJI FUDBALA! Ronaldo ostaje bez PRAVOG BOGATSTVA!

Podeli vest

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo mogao bi da ostane bez astronomskog ugovora u Mančester junajtedu zbog uvreda na račun Erika Ten Haga i Vejna Runija

Dan je prošao od kako su se pojavili snimci iz intervjua Kristijana Ronalda u kom Portugalac otvoreno govori protiv trenera Erika Ten Haga. Na meti slavnog fudbalera našao se i Vejn Runi, ali i sam Mančester junajted, a ostrvska javnost još uvek bruji o spornom video materijalu. 

Reprezentacija Engleske koja se sprema za Mundijal pala je u drugi plan nakon što je isplivao Ronaldov intervju. Poslednje vesti koje stižu sa Ostrva kažu da su se protiv Portugalca okrenuli svi navijači, ali i čitav klub. Pored toga, moguće je da ga čeka verovatno i najveća kazna u istoriji fudbala od 1.000.000 funti! 

- Nakon ovakvog intervjua, Mančester Junajted vrlo verovatno ima pravni osnov da raskine Ronaldov ugovor. Radi se o materijalnom kršenju podrazumevane obaveze poverenja, kao i radnji koja ugrožava reputaciju kluba - rekao je specijalizvani advokat za sportsko-sudske sporove Dejvid Seligmen za "Dejli mejl". 

Foto: Tanjug/AP

Dakle, Mančester junajteda sada ima puno pravo da disciplinski kazni i/ili optusti zaposlenog, u ovom slučaju Kristijana Ronalda, zbog nedoličnog ponašanja. Dodatan problem za Portugalca mogao bi da bude i pravilnik FIFA. 

- Ugovor može da raskine bilo koja strana bez ikakvih posledica ako postoji opravdan razlog - jasno navode pravila svetske fudbalske organizacije. 

Nema sumnje da će Mančester junajted iskoristiti priliku da se bez posledica rastane sa Kristijanom Ronaldom. Poznato je da na Old Trafordu već neko vreme žele da vide portugalskom reprezentativcu leđa, a po nekim procenama bi u slučaju da otpuste slavnog golgetera mogli da uštete oko 15.000.000 evra! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija