Autor: Informer.rs

18.12.2022.

10:15

Foto: Privatna arhiva

Sport

BOROVSKOM ŠMEKERU I MANGUPU, POSLEDNJI POZDRAV SINIŠA! Osvanule poruke u Mihinom rodnom mestu (FOTO)


Bivši fudbaler i trener Sinša Mihajlović izgubio je bitku protiv leukemije u 54. godini.

Svet se oprašta od legendarnog fudbalera i trenera, a Mihini navijači iz Borova istakli su dva transparenta, jedan kod kuće fudbalera, a drugi kod stadiona u ovom mestu.

- Poslednji pozdrav Siniši, Borovskom šmekeru i mangupu. Živeo si znajući samo za pobedu, rodio si se znajući samo za život - stoji u poruci koju su ostavili.

Informer

 

Sniša je odrastao u selu Borovu kod Vukovara, a nisu ga zaboravili ni posle tri i po decenije. U toku rata, Siniši Mihajloviću je prijatelj Hrvat srušio kući i spasao mu majku, zbog čega mu je oprostio dok je krajem decembra 2015. godine.

Informer

Informer

 

Borbu sa akutnom leukemijom Mihajlović je započeo sredinom 2019. godine, a preživeo je zahvaljujući operaciji koštane srži i anonimnom donoru iz Sjedinjenih Američkih Država. Poslednju bitku sa opakom bolešću počeo je u martu ove godine.

Porodica je neutešna, od njega se opraštaju brojne fudbalske legende, fudbalski klubovi, prijatelji, navijači...

Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast velikanu fudbalske igre.

Bonus video