Autor: Informer.rs

22.12.2022.

10:06

Foto: Tanjug/AP

Sport

OGLASIO SE IBRAHIMOVIĆ! Ni reč o Mihi, Zlatan sa Novakom i milijarderom!

Šveđanin je na Instagramu podelio fotografiju sa Novakom Đokovićem i Naserom Al Kelaifijem, prvim čovekom PSŽ-a.

U velikom finalu Argentina je posle penala pobedila Francusku, Leo Mesi je podigao trofej, a sa tribina je svemu svedočio i Ibrahimović.

- Hvala vam na nezaboravnoj poseti i Svetskom prvenstvu u Kataru čije će finale zauvek ostati zapisano u istorijskim knjigama - napisao je Zlatan.

Ibrahimović i Đoković dobri prijatelji, da se viđaju kada god im obaveze to dozvole, a poslednji put su se sreli na završnom Mastersu u Torinu koji je Nole osvojio 20. novembra.

Dan nakon svetslog prenstva u ponedeljak sahranjen je Siniša Mihajlović, koji je preminuo u 54. godini posle tri i po godine borbe sa leukemijoj. Ibra, bar na društvenim mrežama, nije se oglašavao o Siniši, koji mu je bio veliki prijatelj.

Kad sam saznao za bolest, odmah sam mu poslao poruku. Zatim smo razgovarali telefonom. Želeo sam da mu dam svu svoju snagu i energiju, ali reči mi nisu izlazile iz usta. Imao sam brata koji je imao istu bolest. Siniša mi je preneo snagu iako je trebalo da bude obrnuto. Posle nekoliko nedelja imao sam više energije da mu pomognem. Uradio bih ono što mu je trebalo - rekao je jednom prilikom Ibra, čiji je brat umro od leukemije. 

Bonus video