Autor: Informer.rs

26.04.2023.

14:21

Foto: Starsportphoto©

Sport

GDE JE PRENOS VEČITOG DERBIJA? Neće svi moći da gledaju 170. prvenstveni duel Partizana i Zvezde!

Utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama zbog kazne koju je dobio Partizan zbog nereda koji su izazvali navijači crno-belih na Banovom Brdu u duelu protiv Čukaričkog. 

Ekipa Igora Duljaja je u katastrofalnoj formi, pošto na prethodnih šest utakmica ima čak pet poraza. Crno-beli su trenutno na četvrtom mestu sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina. Za drugoplasiranim Čukaričkim zaostaju čak osam bodova, pa im

Meč je na programu od 18.30, a prenos je obezbeđen na Areni sport 1 Premium,dok tekstualni prenos utakmice možete da pratite na našem portalu - Informer.rs.

Informer

 

 Ovaj derbi rezultatski Zvezdi ne znači mnogo, jer je već osvojila titulu, ali je za Partizan od velike važnosti, jer mu "gori pod nogama" u borbi za Evropu.

- Derbi je utakmica koja je svetkovina srpskog fudbala. Možda rezultati ne oslikavaju to na taj način, vidite i po vama, nije to to interesovanje. Na nama je da to održimo na nivou koja jeste, da bude najveća utakmica srpskog fudbala. Prilazimo maksimalno ozbiljniji. Respektujemo protivnika, znamo da je ranjeni lav najopasniji, ali cenimo i sebe i mislim da imamo kvaliteta i samopouzdanja da odigramo dobru utakmicu i da iz toga izađe dobar rezultat - poručio je Miloš Milojević, trener Zvezde, pred utakmicu.

Informer

 

Trener crno-belih Igor Duljaj žali što na tribinama neće biti navijača.

- Najsrećni bih bio da vidim pun stadion, bez obzira ko će šta da skandira. Biće mrtva atmosfera, izađeš na teren i čuješ trenere i saigrače.Ono što mi moramo jeste da na neki način pokažemo karatket. Ako ga imamo, a verujem da ga imamo-  rekao je Duljaj.