Autor: Informer.rs

23.02.2024.

10:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Superligaši nastavljaju trku za bodove! Derbi kola na "Marakani", evo ko se sa kim sastaje!

Ovo kolo otvoriće danas u Beogradu IMT i Radnički iz Niša u 17.00 časova i to će biti jedini duel koji će biti odigran ovog petka.

Informer

Bez sumnje, derbi kola odigraće aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda i Čukarički, drugi i četvrti tim na tabeli elitnog srpskog takmičenja.

Slavio je tim sa Banovog brda jesenas sa 2:1 na svom terenu i sigurno neće doći sa belom zastavom na naš najveći stadion. Interesantno, prvi put nakon odlaska iz crveno-belog tabora mogao bi protiv bivšeg kluba da zaigra ljubimac "delija" Milan Pavkov, koji je novi član "brđana".

Informer

Prema saznanju Informera, Čuka i dalje čeka sertifikat za robusnog napadača i ukoliko stigne do ovog meča, biće na raspolaganju šefu stručnog štaba Gordanu Petriću.

Probleme ima i Partizan, koji je juče neočekivano ostao bez jednog od najboljih igrača Ksandera Severine, koji je spakovao kofere i zatražio raskid ugovora.

Informer

Ipak, znatno lakši posao od večitog rivala imaće crno-beli, koji idu na megdan Radniku iz Surdulice, timu koji je zakucan za dno tabele sa samo 11 osvojenih bodova.

Trećeplasirani TSC će igrati u Pančevu protiv Železničara, dok će u vojvođanskom derbiju snage odmeriti Vojvodina i Spartak.

RASPORED 22. KOLA:

Petak:

IMT - Radnički Niš (17.00).

Subota:

Radnik - Partizan (13.45)

Crvena zvezda - Čukarički (16.00)

Železničar - TSC (18.30)

Nedelja:

Javor - Radnički Kragujevac (14.30) 

Napredak - Novi Pazar (16.30)

Vojvodina - Spartak (18.30)

Ponedeljak:

Mladost Lučani - Voždovac (16.30)