• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.02.2024

15:20

Oglasio se Pavkov! Evo šta je poručio pred meč sa Zvezdom!

Starsportphoto©

Fudbal

Oglasio se Pavkov! Evo šta je poručio pred meč sa Zvezdom!

Podeli vest

Ne znam da li ću biti spreman za utakmicu protiv Crvene zvezde, želim da budem na visokom nivou, kaže Milan Pavkov (30), ljubimac "delija" i novi fudbaler Čukaričkog.

Moglo bi da se dogodi da Milan Pavkov debituje za Čukarički u duelu protiv crveno-belih na "Marakani" (subota, 16:00, Arena Premium 1), ali robusni napadač nije siguran da li igrati protiv nekadašnjeg kluba.

Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Zvezdom, videćemo u narednim danima - poručio je Pavkov.

 

Foto: FK Čukarički

 

 

 

Iskusni ofanzivac je poslednjeg dana prelaznog roka pojačao Čukarički, stigavši iz Al Fejhe iz Saudijske Arabije i prolazi korz period adaptacije.

- Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača znam od pre. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada i  željna rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča – prvi su utisci Pavkova sa Banovog brda.

Značiće mnogo njegovo iskustvo mladim fudbalerima iz beogradskog kluba. 

- Uvek volim da posavetujem mlađe igrače, da podelim svoja iskustva. Nadam se da ćemo svi zajedno da napravimo rezultat i da Čukarički ostane zdrava sredina, sa sjajnim odnosom mlađih i starijih igrača.

Prošao je ubojiti napadač pripreme sa Al Fejhom, sa kojom je kasnije sporazumno raskinuo ugovor.

- Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren. Sve je podređeno timskim ambicijama, da zajedno sa ovim momcima ostvarim što bolji plasman na tabeli i da se izborimo za Evropu.

Pavkov je priznao da se teško navikavao na život u Saudijskoj Arabiji i da mu je prijao povratak u otadžbinu.

Nisam ni bio dugo van Srbije, godinu i po dana, ali drago mi je da sam se vratio i da sam u klubu koji godinama unazad stoji čvrsto na nogama. Naišao sam na sjajan doček uprave, stručnog štaba, igrača i svih zaposlenih. Sve smo se vrlo brzo dogovorili, nadam se na obostrano zadovoljstvo – poručio je Milan Pavkov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija