09.04.2024.

13:11

Foto: profimedia

Sport

Fudbalerka raskrinkala Zlatana! Uzimao je iz apoteke "za dž", a nama naplaćivao!

Nedavno je južnoafrička fudbalerka Refilo Džejn (31), koju je Ibrahimović upoznao dok su oboje igrali za Milan, otkrila da su se često igrači i igračice italijanskog velikana sretali na treninzima.

Naravno, Ibra je privlačio najveću pažnju gde god da se pojavi, a Džejn je rekla da je Zlatan često dolazio na trening i davao im energetske čokoladice pune proteina. Ipak, nije to Šveđanin radio za džabe, već je tražio novac za to.

Najzanimljivije od svega je što je jedan od najboljih napadača svih vremenena te slatkiše dobijao besplatno i pokušavao da zaradi još neki evro od njih.

- Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvek navraćao na trening fudbalerki i delio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao. Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku! Saznali smo da sve te čokolade dobija besplatno od prijatelja iz apoteke. Od tada mu samo kažemo hvala, posao mu uopšte više nije išao jer znamo istinu - rekla je Džejn.

Zlatan  je nakon okončanja karijere preuzeo ulogu savetnika vlasnika Milana, a zvaničan oproštaj od fudbala imaće na meču Srbije i Švedske u Stokholmu početkom juna, što će biti i pripremna utakmica za "orlove" uoči početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.