• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

04.04.2024

09:37

Ibrahimović se oprašta protiv Srbije, poznate cene karata

EPA-EFE/Maja Suslin

Fudbal

Ibrahimović se oprašta protiv Srbije, poznate cene karata

Podeli vest

Slavni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović oprostiće se od aktivnog fudbala 8. juna na prijateljskom meču svoje reprezentacije protiv Srbije.

Utakmica će biti odigrana na "Friends" areni u Stokholmu od 18 časova, potvrdio je  zvanično Švedski fudbalski savez.

Karte za za utakmicu su već puštene u prodaju.  koja se igra na stadionu kapaciteta 50.000 mesta. Cene se kreću od 20 evra, pa do 45 evra.

Foto: EPA-EFE/Maja Suslin

ZLatan Ibrahimović

 

"Orlovima" će utakmica u glavnom gradu Švedske dobro poslužiti kao provera pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje je na programu od 14. juna.

Popularni Ibra je prošle godine objavio kraj karijere, odigrao je 122 utakmice za švedski nacionalni tim i postigao 62 gola.

Rođen je u Malmeu 1981. godine od oca iz Bosne i Hercegovina i majke iz Hrvatske. Nastupao je za brojne klubove i beležio velike uspehe, međutim nikada nije osvojio Ligu šampiona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija