• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

03.04.2024

18:21

KRAJ: Rutinska pobeda Zvezde nad IMT-om!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KRAJ: Rutinska pobeda Zvezde nad IMT-om!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa IMT-om na "Marakani" meč 28. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su u nešto izmenjenom sastavu, ali nemaju dilemu da žele pobedu protiv ekipe sa Novog Beograda. 

 

CRVENA ZVEZDA - IMT 2:0 (1:0)

Strelac: Šljivić 4, Rodić 48

Žuti kartoni: Spajić - Lambulić

Stadion: Rajko Mitić

Gledalaca: 4.500

Sudija: Miloš Milanović

Crvena zvezda: Glazer - Mimović, Spajić, Điga, Rodić (od 83. Radojević)  - Kanga (od 83. Knežević), Hvang (od 59. Stamenić) - Olanjinka, Ivanić, Šljivić (od 59. Katai) - Kraso (od 74. Sremčević)

Trener: Vladan Milojević

IMT: Knežević - Lutovac (od 61. L. Luković), Lambulić, Delević, Džinović - Bastaja (od 46. Ćirković), Kijevčanin (od 46. Zulfić) - Krstić, Radočaj, Terzić - M.Luković (od 61. Jović)

Trener: Nebojša Jandrić

 

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

94. minut - KRAJ! 

90. minut - Igraće se još četiri minuta na stadionu "Rajko Mitić". 

84. minut - Tek što je ušao u igru mladi Nikola Knežević mogao je da se upiše u strelce! Talentovani fudbaler Crvene zvezde gađao je sa ivice kaznenog prostora, golman IMT-a nije imao nikakve šanse, ali je lopta otišla tik iznad prečke. 

Foto: Starsportphoto

 

79. minut - Opsada IMT-ovog gola, tri vezana kornera za Crvenu zvezdu, "traktoristi" se uspešno brane. Ivanićev pokušaj duplog pasa sa Olajinkom je zaustavljen, ostaje 2:0. 

75. minut - Oprobao je svoj udarac sada Žan Filip Kraso sa distance, ali je lopta otišla pored gola. Završio je Afrikanac utakmicu pošto je desetak sekundi kasnije ustupio mesto Urošu Sremčeviću. 

73. minut - Opasnost pred golom Kneževića, kombinovali su Kraso i Ivanić, nekadašnji reprezentativac Crne Gore šutirao je iz teške situacije, bio je to lak posao za golmana IMT-a. 

70. minut - Dobar pokušaj gostiju, Zulfić je poslao loptu u prostor za Radočaja, ali je napadača IMT-a uspeo da stigne Ognjen Mimović, a potom i iznudi faul rivala. 

66. minut: Nema penala.

65. minut: I dalje traju konsultacije sa VAR-om.

63. minut: Jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Lopta je udarila u ruku nekog od igrača IMT-a.

59. minut: Ušao je u igru Aleksandar Katai, miljenik Zvezdinih navijača. Zamenio je Šljivića, a da bi Zvezda i dalje imala bonus igrača na terenu, u igru je umesto Hvanga ušao Stamenić. 

52. minut: Navijači Crvene zvezde, mahom skoncentrisani na severnoj tribini, priredili su svojim oljubimcima dobru atmosferu, iako ih ima svega nekoliko hiljada. 

Foto: Starsportphoto

Severna tribina "Marakane"

50. minut: Još jedan korner za IMT, opet je izveo Lutovac. Glazer je dobro reagovao i ostaje 2:0 za Zvezdu. 

48. minut: Crvena zvezda vodi 2:0 golom Milana Rodića. Fantastična akcija u kojoj je veliki deo posla odradio In Bom Hvang. Lopta je zatim stigla do Olanjinke, koji ju je izbacio na ivicu šesnaesterca. Među nekoliko igrača IMT-a najbolje se snašao Milan Rodić i sa distance šutirao. Matirao je Kneževića za 2:0. 

46. minut: Počelo je drugo poluvreme. 

PRVO POLUVREME

45. minut: Kraj prvog poluvremena. 

39. minut: Opet je bio korner za IMT. I opet, kao i prošli put, Glazer je uhvatio loptu. Uspevaju gosti da tranzicijom uđu u šansu iz nekoliko poteza, ali na kraju se spetljaju svaki put. 

Foto: Starsportphoto

Mimović i Luković

37. minut: Opet korner za IMT. Loptu je ubacio Terzić, a ona je završila pravo u Glaerovim rukama. 

34. minut: Korner za IMT. Neshvatljivo, lopta je završila ka tribini. 

30. minut: Spajić je uklizao protivničkom igraču kako bi zaustavio napd. Prilično je rizikovao fudbaler Zvezde i za to je dobio žuti karton. 

25. minut: Kakva prilika za Žan FIlipa Krasoa. Obranio je Knežević, ostaje 1:0 za Zvezdu. 

22. minut: Opet je Lutovac bio u prilici. Za tri minuta dva puta se našao oči u oči sa Glazerom. Čuvar mreže domaćeg tima i ovaj put je dobro reagovao. Nema dileme da će IMT iz kontre pokušati da dođe do pogotka. 

20. minut: Prilika za IMT. Lutovac je povukao loptu. Pred Glazerovim golom je kombinovao sa jednim od saigrača, a zatim šutirao ka Glazerovom golu, ali je Izraelac odbranio. 

17. minut: Nova opasnost za IMT. Kombinovali su Ivanić, Hvang i Šljivić, mada je lopta otišla ka aut liniji na kraju. 

Foto: Starsportphoto

Ivanić i Šljivić

14. minut: Zvezda igra vrlo ofanzivno. Ovaj put je sa distance pokušao Hvang. Šutirao je jako, ali neprecizno. Nije bilo opasnosti po gol Aleksandra Kneževića. 

10. minut: Slobodan udarac za Crvenu zvezdu izveo je Gelor Kanga sa nekih 20 metara. Međutim, lopta je otišla pored gola. 

Foto: Starsportphoto

Kanga u duelu sa igračima IMT-a

 

4. minut: GOOOOOL. Vodi Crvena zvezda pogotkom Jovana Šljivića. Njemu je loptu dodao Gelor Kanga, a mladi fudbaler je odlično reagovao i doveo crveno-bele u vođstvo. Njemu je ovo prvi gol u Superligi. 

1. minut: Utakmica je počela. 

Pre meča: 

18.56: Četiri minuta pre početka utakmice, nema mnogo ljudi na tribinama. Iako je radni dan, u klubu su se nadali većem broju posetilaca, jer je dobar termin i lepo vreme.

Foto: Informer

Navijači na Zvezda - IMT

 

18.49: Nekoliko poznatih glumaca, među kojima su i Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, pozvali su navijače da idu na utakmicu.

 

 

18.42: Tri puta do sada sastali su se Crvena zvezda i IMT. Svaki duel je pripao srpskom šampionu, a ukupna gol razlika je 7:1. 

18.34: IMT iz 27 kola ima osam pobeda i primarni cilj je opstanak u Superligi Srbije. Jasno je gostima da je Zvezda favorit, ali pokušaće da dožu barem do boda.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

18.29: Zbog kartona u timu sa "Marakane" nema Srđana Mijailovića i Osmana Bukarija. I dalje se od povrede oporavlja štoper Aleksandar Dragović, tako da ni on danas nije sa ekipom. 

18.24: Impresije pre meča izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Foto: Starsportphoto©

Vladan Milojević

- IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu - rekao je Milojević. 

 

18.19: Dobro došli na Informerov blog posvećen utakmici 28. kola Superlige u kojoj se sastaju Crvena zvezda i IMT.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15