11.07.2024.

15:12

Foto: Instagram

Sport

Piksi ostaje selektor?! "Orlovi" sa osmehom na licu dočekali vesti! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ostaće na toj poziciji, iako se danima govorilo o njegovoj potencijalnoj smeni, a onda je jedna fotka pokrenula lavinu na društvenim mrežama!

Naime, fudbaler Al Hilala, Aleksandar Mitrović, skoknuo je do Grčke u posetu prijatelju Filipu Mladenoviću koji brani boje Panatinaikosa, a defanzivac "orlova" objavio je na svom Instagram profilu sliku na kojoj se vidi kako uživaju pored bazena.  

To je učinio vrlo brzo nakon informacije da će im selektor i u budućnosti biti Piksi, što je zagolicalo maštu navijača.

Informer

Nije poznato da li je ovo puka slučajnost ili je postojala namera, ali su komentari na društvenim mrežama počeli da pljušte, jer mnogi smatraju da je reprezentativce obradovala ova vest.

Takođe, i Sergej Milinković Savić se prepustio uživanju sa naslednicom i nije skidao osmeh sa lica, a videćemo kakva će biti njegova i sudbina svih ostalih igrača u nacionalnom timu sada kada je Piksiju ponopvo ukazano poverenje. 

Informer

No, ono što je sigruno, igrači našeg nacionalnog tima uživaju posle napornih sezona i debakla u Nemačkoj, pa smo minulih dana mogli da vidimo kako su se letnjim uživancijama prepustili Dušan Tadić, Nemanja Gudelj i mnogi drugi.