28.08.2024.

06:30

Foto: Starsportphoto

Sport

"Delije" i "grobari" kao na iglama! Evo gde možete da gledate mečeve Zvezde i Partizana

Srpski šampion je u prvom duelu poražen u Norveškoj sa 2:1, ali ima šansu da se drugi put uzastopno plasira u Ligu šampiona. Dul od 21 čas na našem najvećem stadionu prenosiće RTS 1, kao i  Arena premijum 1, dok na našem portalu možete da pratite tekstualni prenos utakmice. Crveno-beli jure gol zaostaka protiv norveškog predstavnika u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

- U ovoj fazi ne postoji dobar i loš žreb. Svi imaju dobre timove. Nas istorija obavezuje da se ne plašimo. Ovde je veliki pritisak, ali predstavljamo naš klub, grad, zemlju, porodice. Na nama je da damo sve što možemo - poručio je trener Zvezde Vladan Milojević.

Informer


Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona, dok će poraženi takmičenje nastaviti u grupnoj fazi Lige Evrope.

Informer

I pred igračima Partizana je važan zadatak. U Gentu od 18.00 časova juri gol zaostatka iz Humske, u želji da obezbedi evropsku jesen u Ligi konferencija, a navijači utakmicu takođe uživo mogu da rate na RTS 1 i Arena premijum 1, kao i tekstualni prenos na našem portalu. Trener Partizana Aleksandar Stanojević poručio je da očekuje drugačiji meč nego u Beogradu.

Informer

- Imam motiv, svi znamo šta znači Evropa za nas i srpski fudbal. Znamo šta nam znači ova utakmica i ostanak u Evropi, igrači su svesni toga, jasno je predočeno i ovima što nisu svesni. Tako ćemo nastupiti. Ja sam rekao, nama treba Evropa, mi moramo da je igramo. Šta će biti ne znam - poručio je Stanojević.