• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

27.08.2024

21:35 >> 21:48

Zvezdin tim za Bode: Minimalne korekcije Milojevića, spasilac iz Norveške od prvog minuta, šansa i za Pumu (FOTO)

Informer

Crvena zvezda

Zvezdin tim za Bode: Minimalne korekcije Milojevića, spasilac iz Norveške od prvog minuta, šansa i za Pumu (FOTO)

Podeli vest

Ognjen Mimović dobiće šansu od prvog minuta na desnoj strani, dok će Seol biti uz levu aut liniju, umesto Milana Rodića. Ukoliko bude spreman na teren "Marakane" istrčaće i brzonogi krilni napadač Puma Rodrigez.

Fudbaleri Crvene zvezde jedan korak deli od novog plasmana u Ligu šampiona, a da bi taj korak i napravili moraće sutra od 21 čas da pobede norveški Bode Glimt u revanšu plej-ofa za elitno takmičenje.  Izabranici Vladana Milojevića nemaju pravo na grešku ako žele da se i u predstojećoj sezoni čuvena "mušema" trese na centru "Marakane". Prilika za popravni je idealna, na svom terenu i to uz podršku više od 50.000 navijača u Ljutice Bogdana 1. 

Crveno-beli su u prvoj utakmici na gostovanju u Bodeu poraženi 2:1, pa je sasvim izvesno da će trener Milojević sutra uveče na teren poslati najbolje što ima na raspolaganju. U odnosu na meču od prošle nedelje, strateg srpskog šampiona neće praviti drastične poteze, očkuju se minimalne korekcije, pre svih na bekovskim pozicijama i krilu. 

Među stativama se očekuje da bude golman Marko Ilić, ipak, nije isključeno da za to mesto sutra konkuriše i Omri Glazer. Zvezdin prvi golman se oporavio od povrede i prema poslednjim informacijama odradio je večeras trening u punoj opremi, tako da postoje šanse da se on nađe u startnoj postavi u odlučujućoj bitki za evropsku elitu. 

Foto: EPA Images

 

Očekuje se da će Milojević najveće promene napraviti u poslednjoj liniji odbrane. Zbog činjenice da je Milan Rodić u prvom meču nije mogao da izađe na kraj sa Norvežanima koji su konsnantno napadali po levoj strani, on će ovog puta biti na klupi, dok će njegovo mesto zauzeti Seol. Korejac je u prvoj utakmici igrao na desnoj strani, ali zbog činjenice da odlično pokriva obe bekovske pozicije, on će sutra zaigrati uz levu aut liniju. Njegovo mesto na desnoj strani zauzeće Zvezdin spasilac iz Bode, Ognjen Mimović. Trener Milojević je odlučio da mladom fudbaleru ukaže šansu od prvog minuta. U srcu odbrane očekivano biće Uroš Spajić i Naser Điga.

Foto: EPA Images

 

Za vezu između odbrane i napada biće zaduženi Tim Elšnik i In Bom Hvang, dok će na levom krilu biti Piter Olanjnika, u sredini Mirko Ivanić, a očekuje se da desnu stranu na krilu umesto Luke Ilića koji je igrao u prvoj utakmici, sutra pokrije Puma Rodrigez. Panamski fudbaler nije igrao u prvom meču zbog povrede koji je zaradio na treningu, a ukoliko bude sto posto spreman naći će se u najboljih 11. U drugom slučaju, šansu umesto njega dobiće Felicio Milson. Mesto u napadu rezervisano je za Šerifa Ndijajea, koji je i u Bode počeo utakmicu kao starter.

Zvezda bi sutra na "Marakani" trebala da istrči u formaciji 4-2-3-1 i to u sasavu: M. Ilić - Seol, Spajić, Điga, Mimović - Elšnik, Hvang - Olanjinka, Ivanić, Puma - Ndijaje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija