08.09.2024.

07:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Sergej razbesneo navijače! Izvređali ga jer je odjavio Srbiju, pa otišao na odmor (FOTO)

Sergej je selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju prijavio povredu od koje želi da se oporavi, iako je prethodnih dana trenirao sa Al Hilalom i to punom parom. Mnogima je delovalo čudno što ne igraju Sergej i Aleksandar Mitrović, a kada su se pojavile fotografije i video snimci sa trininga Al Hilala samo su rasplamsali vatru i dodatno probudili sumnju i iznervirali navijače.

Fudbaleri u Saudijskoj Arabiji dobili su nekoliko dana slobodno zbog reprezentativne pauze, što je Sergej iskoristio da provede vreme sa porodicom. Uživa sa suprugom Natalijom i decom. Postavio je na društvene mreže niz fotografija dan pred utakmicu protiv Danske i pokazao da voli da provodi vreme kada nema obaveze u reprezentativnom dresu.

"Ništa nije bolje od vremena sa porodicom“, napisao je Sergej u opisu fotografija.

Naravno, razbesneo je navijače koji su ga u komentarima na društvenoj mreži podsetili da ima povredu: "Teska povreda drži se brateeeee", "Takooo brate,uzivaj sa familijom i oslobodi mesto u srpskom timu za nekoga ko hoće da igra za svoju zemlju, srcem i dušom! Sve najbolje tebi i familiji", "Oprosti se od reprezentacije", "Pa za tebe naravno, pošto fudbal za reprezentaciju nisi nikad igrao, tako da slobodno uživaj sa porodicom. Ne trebaš našoj reprezentacije više", samo su neki komentari.

Podsetimo, iz reprezentacije se povukao Dušan Tadić, dok su Aleksandar Mitrović i Sergej prijavili povrede, dok je Dušan Vlahović izostao iz privatnih razloga, ali i on je tokom minulih dana bio na treninzima Juventusa. Zbog povreda su odustali odustali i Miloš Veljković, Nemanja Maksimović, Mihailo Jovanović i Aleksa Terzić.

Srbija je u prvom kolu na "Marakani" odigrala meč bez golova sa Španijom (0:0), šampionom Evrope, dok će u drugom u nedelju (18.00, RTS 1) u Kopenhagenu igrati sa Danskom.