16.10.2024.

05:46

Foto: tanjug/ap

Sport

Poniženi smo, sramota, bedni ste i jadni, Piksi odlazi... Navijači osuli drvlje i kamenje (FOTO)

Videli smo apsolutnu dominaciju Španaca i na kraju smo imali sreće da završimo sa samo tri gola u mreži, jer je moglo da bude i katastrofalnije. Malo je reći da su navijači ogorčeni i ljudi na selektora i fudbalere posle novog očajnog izdanja.

Naš golman Predrag Rajković bio je pod pravom kanonadom, Španci su imali čak 30 šuteva, stativu, prečku, promašen penal Morate iz 54. minuta... Poveli su u petom minutu nakon kiksa čitave odbrane koja nije videla Emerika Laporta na drugoj stativi, a nakon jedine naše šanse koju je imao Aleksandar Mitrović, usledila je bolna kazna. Alvaro Morata je u 65. minutu duplirao vođstvo, da bi trijumf potvrdio Aleks Baena u 77. minutu iz slobodnog udarca sa 18 metara. Na kraju smo meč avršio sa 10 igrača jer je Strahinja Pavlović dobio direktan crveni karton jer je kao poslednji igrač odbrane zaustavio napad Španije.

Informer

Španija se ovom pobedom plasirala u drugu fazu Lige nacija jer ima 10 bodova, a Srbiji ostaje da se bori za drugo mesto s Danskom. Skandinavci imaju sedam bodova, a Srbija četiri. Upravo će Srbija sa njima igrati sa njima u Leskovcu 18. novembra, dok tri dana ranije gostujemo Švajcarcima - i to bez Erakovića i Pavlovića. 

Informer

Očekivano, navijači u besni na selektora Dragana Stojkovića, igrače... Mnogi bi najradije da vide leđa seletoru.

"Hoće li Piksi da dobije otkaz i zasto ne?".
 

"Ajd Piksi da se ne ljubimo.......sretan put".
 

"Nije poražena,nego ponižena. I to od drugog tima Španije".
 

"Bedni ste i jadni. Treba vas sve rasterati, od čistačice do Piksija. Uključujući metiljavog Vučićevog bota koji vodi ovaj nalog".
 

"Ćuti, dobro je, trebalje da primimo sedam".

Imaju navijači Srbije i savet za selektora.

"Ne razumem... jel neko očekivao pobedu protiv šampiona Evrope u gostima?!, "Nije ovo bilo uopste lose (bilo je ocajno)", "Vratite Ljajića, treba nam plejmeiker posle Tadića da izmisli rešenje, sada da dodje nespreman iz Pazara bio bi najbolji igrač reprezentacije", "Mitroviću ako gledaš ovo otidji na selo, kupi kravu, desetak kokošaka i kosačicu, ostavi se lopte i uživaj u životu. Evo ja ću svaki dan da te obilazim Boga mi i da ti pravim društvo da se ne smaraš, namirnice ću ti donosit, ne brini", "Nema veze! Idemo jako protiv švajcarske", "Rezultat ocekivan. Ali igra katastrofa bez prave akcije. 38% lopte. Piksi uvodi momka koji drugi put igra za reprezentaciju malo nelogično u utakmici protiv Španije... "Ovaj tim nemoze ni 10 trenera najbolji na svjetu da dodu da nas treniraju opet ce isto da bude", samo su neki komentari navijača na Instagramu