20.10.2024.

07:39

Foto: epaimages

Sport

Alarm upaljen pred Zvezdu! Ne dolaze da gledaju nas kako igramo...

I pored toga deli Monako prvo mesto na tabeli Lige 1 sa Pariz Sen Žermenom. U prva dva kola Lige šampiona osvojio je rival šampiona Srbije četiri boda pobedivši Barselonu kod kuće sa 2:1, dok je 2:2 odigrao sa Dinamom u Zagrebu.

Ofanzivni vezista Kneževa, Lamin Kamara (20) svesta je da crveno-beli stižu naoštreni posle dva poraza, od Intera (4:0) i Benfike (2:1), pa upozorava saigrače.

- Pristupamo utakmici sa Crvenom zvezdom kao i svakoj drugoj. Pokušaćemo dobro da se pripremimo i upišemo novu pobedu kod kuće. Znamo da su izgubili od Intera, ali ne dolaze ovde da gledaju nas kako igramo. Potreban nam je dobar rezultat kako bismo pojačali samopouzdanje pred derbi u Nici - poručio je Kamara.

Mladi napadač Džordž Ilenihen (18) nada se pobedi protiv Zvezde uz pomoć punog stadiona, kako bi napravili dobru uvertiru za lokalni derbi sa Nicom u narednom kolu francuskog prvenstva.

- Koncentrisani smo na te dve utakmice, ali idemo jednu po jednu. Prvo Zvezda, pripremamo se u miru za tu utakmicu, pa ćemo posle razmišljati o derbiju. Dobro je što ponovo igramo kod kuće, pred našim navijačima, koji nam svojom pozitivnom energijom daju vetar u leđa - rekao je 18-godišnjak.

Takođe, domaćin se pribojava i navijača Zvezde, pa je za ovaj meč izdvojio samo 800 karata za "delije", kako šampion Srbije ne bi imao vetar u leđa od najvernijih pristalica.