Autor: Informer.rs

31.05.2022.

10:32

Foto: Starsportphoto

Sport

BIĆE NEZADOVOLJNIH! ABA odredila sudije za 3. meč Partizana i Zvezde!

Matej Boltauzer, Uroš Nikolić i Milan Nedović sudiće treći meč finala plej-ofa ABA lige između košarkaša Partizana i Crvene zvezde, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.
Ova utakmica je na programu sutra od 20.30 časova, a delegat će biti Milan Krneta.


Crvena zvezda u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede, vodi sa 2:0, a domaćin u trećem meču biće Partizan.

Informer

 



Inače,  Partizan i Crvena zvezda su zatražili ekspertizu od sudijske komisije regionalne ABA lige zbog arbitraže na drugom meču finala plej-ofa, koji su dobili "crveno-beli" sa 85:81.

Uoči sutrašnjeg meča, predsednik Partizana Ostoja Mijailović poručio je navijačima da bodre svoj tim sportski.

Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana NIS. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana - naglasio je Mijailović i dodao:

- Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju - poručio je predsednik crno-belihU saopštenju, Partizan apeluje na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne.

Informer

 

Nebojša Čović ističe da se sada "relaksira atmosfera" i da će se truditi da sve bude normalno, koliko može da bude normalno.

Relaksiramo atmosferu, rezultat je 2:0 za Zvezdu. Trudićemo se da sve bude normalno koliko god može da bude normalno, a neka ljudi gledaju i neka vide šta se i kako događa. Dobre su utakmice bile, dobri timovi, dobri treneri, igrači dosta dobro odigrali, ono što mene jako raduje jeste da su naši domaći igrači baš dobro igrali - kratko je poručio Čović.