• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2022

11:09

ČOVIĆ POSLE SKANDALOZNIH SCENA U PIONIRU: Relaksiramo atmosferu, rezultat je 2:0 za Zvezdu!

Crvena zvezda

ČOVIĆ POSLE SKANDALOZNIH SCENA U PIONIRU: Relaksiramo atmosferu, rezultat je 2:0 za Zvezdu!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović osvrnuo na finalnu seriju ABA lige između večitih rivala

Zvezda posle dva odigrana meča vodi sa 2:0 pred treći dueo koji će biti odigran u sredu pred navijačima Partizana. 

Čović ističe da se sada "relaksira atmosfera" i da će se truditi da sve bude normalno, koliko može da bude normalno.

Foto: Starsportphoto

 

- Relaksiramo atmosferu, rezultat je 2:0 za Zvezdu. Trudićemo se da sve bude normalno koliko god može da bude normalno, a neka ljudi gledaju i neka vide šta se i kako događa. Dobre su utakmice bile, dobri timovi, dobri treneri, igrači dosta dobro odigrali, ono što mene jako raduje jeste da su naši domaći igrači baš dobro igrali - kratko je poručio Čović.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećamo, na kraju druge utakmice Lesor se umalo nije potukao sa navijačima crveno-belih.

Po završetku meča viđene su ružne scene. Bilo je tokom utakmice provokacija od strane igrača Partizana, pa su navijači šampiona vređali Željka Obradovića, na tapetu im je bio i Zoran Savić, po završetku meča umalo je došlo i do fizičkog obračuna pristalica domaćih sa najratobornijim u taboru crno-belih, Matijasom Lesorom.

- Čestitam Zvezdi na pobedi i mojim igračima na izvanrednoj utakmici. Igrali smo hrabro i odvažno i borili se do zadnjeg atoma. Daćemo sve od sebe da se serija nastavi. Bila je to drugačija utakmica u odnosu na prvu - rekao je Željko Obradović posle utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija