14.05.2024.

11:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Kladionice se hitno oglasile! Ovo su kvote za drugi meč finala! (FOTO)

Ekipa Janisa Sferopulosa sinoć je slavila sa 85:82 i tako povela u finalnoj seriji. Iako je utakmica bila dramatična i neizvesna do samog kraja, bukmejkeri veruju da će ekipa sa Malog Kalemegdana lakše doći do trijumfa u novom okršaju, koji je na programu sutra.

Kvota na trijumf Crvene zvezde iznosi svega 1,45, dok je na Partizan 2,90. Podsetimo, pred prvi meč takođe su crveno-beli bili favoriti, doduše sa nešto "jačom" kvotom (1,54), dok je koeficijent na trijumf tima Željka Obradovića bio u rasponu od 2,60 do 2,80. Ovog puta, izgleda da kladionice smatraju da je domaći tim naučio lekciju i da neće dopustiti gostima da oni budu ti koji će diktirati ritam utakmice.

Kako kvote izgledaju, možete pogledati na narednoj fotografiji.

Informer

Kvote za drugi meč finala

ABA liga jutros se oglasila i odredila arbitre za naredni okršaj večitih rivala. U pitanju su slovenački arbitar Damir Javor, Srbin Uroš Obrknežević i Crnogorac Miloš Koljenšić. Treći duel na programu je u nedelju u Beogradskoj areni pred navijačima Partizana, a ako bude potrebe za četvrtom i petom utakmicom one su na programu 21. odnosno 25. juna (zasad, postoji mogućnost od promene termina).