26.05.2024.

19:30

Foto: EPA Images

Sport

Teško mu je ući u trag! Niko ne bi pogodio gde je Jokić otišao (VIDEO)

Dok cela Srbija čeka odluku hoće li igrati za našu reprezentaciju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, momak iz Sombora je odlučio da se posveti svojoj drugog najvećoj ljubavi - konjima. 

Trostrki MVP najjače košarkaške lige konačno je uhvaćen u javnosti, ali ne u Americi ili u Srbiji, gde su mnogi očekivali da će doputovati posle kraja sezone, već na samom severu Evrope. Jokić je otputovao u Švedsku na čuvenu trku konja "Solvala" koja se održava u Stokholmu. Pretpostavlja se da je jedan od njegovih konja učestovao na trci, ali nije poznato kakav je rezultat ostvario.

Dolazak košarkaša Denvera oduševio je sve prisutne koji su ga pozdravili aplauzom. Kako prenose pojedini na društvenim mrežama, Jokić se slikao sa jednim od pobednik trke Erikom Rafinom. 

Jokić je nedavno po treći put izabran za najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP), ali je njegov Denver na kraju eliminisan od Minesote sa 4:3 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. 

Inače, ovo nije prvi put da je centar Denvera otputovao na prestižnu trku u Stokholmu, jer je on i pre dve godine zajedno sa svojom ergelom učestovao na pomenutom takmčenju.