31.05.2024.

19:12

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda se oglasila: Na tribine samo "sezonci", navijajte fer i sportski!

Kao što je bio slučaj i u finalnom okršaju reginalnog šampionata sa gradskim rivalom, pojedinačnih ulaznica za susret u ponedeljak neće biti, a sa Malog Kalemegdana ponovo apeluju i na fer i sportsko navijanje.

"Klub će se tokom vikenda oglasiti sa dodatnim i neophodnim servisnim informacijama, a ovom prilikom apelujemo na sve naše pristalice koje se budu našle u dvorani tokom prve utakmice da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja predmeta na parket, bilo kakvog vređanja rivala uz maksimalnu podršku našem timu na parketu", navedeno je u saopštenju crveno-belih.

Informer

Košarkaši Crvene zvezde uspešniji od gradskog rivala

Podsećamo, u jedinom preostalom takmičenju u kalendaru "večitih", Crvena zvezda je do finala stigla pobedom nad FMP-om sa 2:0, dok je Partizan morao da se pomuči protiv mlade i nezgodne Mege i slomi im otpor tek u trećem susretu.

Biće ovo treći susret beogradskih evroligaša u borbi za trofej, a do sada je više sreće imao crveno-beli tabor.

Četi grčkog trenera Janisa Sferopulosa pripala je "Žućkova levica" u Kupu Radivoja Koraća i trofej ABA lige vraćen je na Mali Kalemegdan.

Potencijalnim osvajanjem domaće lige navijači Crvene zvezde će lakše zaboraviti neslavnu sezonu u Evroligi u kojoj je njihov tim završio godinu na 16. poziciji.