03.10.2024.

15:10

Foto: EPA

Sport

Grk ga zvao u PAO, Jokić mu odgovorio! Zbog njega se zna za Evroligu!

Kontroverzni gazda "zelenih" u Atini je prošle sezone slavio osvajanje Evrolige, a juče je komentarisao kako bi rado svom sastavu dodao i trostrukog MVP-ja NBA lige.

Taj "poziv" stigao je i do Jokića, koji se ljubazno zahvalio Janakopulosu i nahvalio njegov rad u grčkom gigantu.

Informer

Dimitris Janakopulos

- Hvala mu na lepim rečima, to je sjajno. Trudim se da pratim Evroligu koliko god je moguće. Znam da je PAO prošle godine osvojio i ja im čestitam na tome. Janakopulos je razlog zašto se zna za Evroligu. Mislim da radi sjajan posao u širenju takmičenja svetskoj publici - rekao je popularni Džoker.

Srpski reprezentativac trenutno je u Abu Dabiju, gde ga očekuju dva egzibiciona meča sa aktuelnim šampionima Boston Seltiksima. Prvi susret sa "keltima" zakazan je za sutra (Arena 1 premijum 18.00), dok će revanš biti na programu dva dana kasnije.

Informer

 

Što se Panatinaikosa tiče, oni su propustili priliku za prvi trofej u sezoni, pošto ih je u finalu Superkupa Grčke savladao najveći rival Olimpijakos.

Ipak, uprkos tome i dalje važe za najvećeg favorita za tron Evrolige, a prvi meč u eliti igraju na gostovanju Albi u Berlinu večeras (Sport klub 3 18.45).