• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

02.10.2024

20:24

Janakopulos nema dilemu: Doveo bih Jokića u Panatinaikos! Evo za kojim Srbinom posebno žali...

Starsportphoto

Košarka

Janakopulos nema dilemu: Doveo bih Jokića u Panatinaikos! Evo za kojim Srbinom posebno žali...

Podeli vest

Žao mi je što ranije nisam doveo Miloša Teodosića, objašnjava kontrovezrni vlasnik "zelenih".

Godinama su navijači Panatinaikosa čekali da se njihov voljeni klub vrati na krov Evrope, a istorijska ulaganja kontroverznog vlasnika - Dimitrisa Janakopulosa, napokon su se isplatila prošle sezone! "Zeleni" su došli do trofeja u Evroligi, ali to nije bio razlog da se apetiti smanje. Naprotiv, grčki velikan angažovao je brojna pojačanja tokom leta i potvrdio najviše ambicije i u novoj takmičarskoj godini. 

Budući da je Evroliga zvanično počinje sutra, Dimitris Janakopulos govorio je o brojnim temama uoči starta elitnog takmičenja. Novinare je najviše zanimalo kog igrača bi voleo da vidi u dresu Panatinaikosa, a grčki biznismen odgovorio je kao iz topa - Nikolu Jokića. 

- Nakon Majkla Džordana prestao sam da pratim NBA ligu, a Nikola Jokić je razlog zbog čega sam ponovo počeo da gledam. Njegov ugovor je oko 120.000.000 dolara, tako da mislim da njegov dolazak u Panatinaikos nije realan, ali bih voleo da se to desi. Takođe, voleo bih da sam ranije doveo Miloša Teodosića - jasan je bio Janakouplos. 

Foto: profimedia

 

Inače, Teodosić je tokom karijere već nastupao u Grčkoj, ali u taboru najvećeg rivala - Olimpijakosa. Budući da je srpski plejmejker emotivno vezan za crveno-bele boje, deluje da su Janakopulosove šanse uvek bile minimalne. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija