20.10.2024.

10:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Navijači dočekali Lakića u Zadru: Ne vraćaj se, bolji je Partizan! (VIDEO)

Najveću pažnju definitivno je privukao košarkaš crno-belih Arijan Lakić (24), koji je letos u redove srpskog vicešampiona stigao upravo iz Zadra. Najmlađi navijači hrvatskog kluba posebno su se obradovali njegovom povratku, a poslali su mu i zanimljivu poruku pred večerašnji duel u dvorani "Krešimira Ćosića".

Nekoliko dečaka prišlo je srpskom košarkašu, kako bi se slikali i zatražili autogram. No, pre nego što je Lakić nastavio svojim putem, jedan od dečaka mu je dobacio: "Arijane, vrati se u Zadar", na šta je drugi odmah uzvratio: "Nemoj, bolji je Partizan!"

Aktuelni evroligaš u predstojeći okršaj ulazi pun samopouzdanja nakon četiri vezane pobede u domaćem šampionatu (Borac, Subotica, Cibona, Studentski centar), ali i dve zaredom na evropskoj sceni. (Bajern, Makabi). Na drugoj strani, Zadrani su na učinku od jedne pobede i tri poraza u okviru Jadranske lige.

- Imajući u vidu iskustvo od prošle godine kako smo igrali, moramo da budemo svesni da utakmica sigurno neće biti laka. Moramo da nastavimo da radimo svih 40 minuta i da igramo na nivou kako smo to radili u poslednjoj utakmici, uz veliko poštovanje za Zadar - istakao je trener Partizana Željko Obradović, dan pre dolaska na hrvatsko primorje.