• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

12.08.2024

16:50

Srpski plejmejker se oprostio od Zadra! Sledeća destinacija - Partizan!

Starsportphoto

Košarka

Srpski plejmejker se oprostio od Zadra! Sledeća destinacija - Partizan!

Podeli vest

Dosadašnji košarkaš Zadra Arijan Lakić (24) oprostio se od Zadra, pa će po svemu sudeći uskoro zadužiti dres Partizana.

Srpski plejmejker koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, podelio je na društvene mreže oproštajnu poruku u kojoj se hrvatskom klubu zahvalio za iskustvo koje je stekao u prethodne dve sezone. 

Očekuje se da mladi košarkaš uskoro pojača redove Željka Obradovića i sa timom iz Humske potpiše višegodišnji ugovor.

"Inače nisam osoba koja piše ovakve stvari na objavama ali sam dugo razmišljao i shvatio da zaslužujete još jedno hvala. Hvala svim mojim saigračima, svim trenerima i svakoj osobi u stručnom štabu i u klubu koji su verovali u mene i koji su verovali u zajednički rad i trud i da sa tim dođu velike stvari i velike pobede i za to ću Vam uvek biti zahvalan. Posebno hvala i Vama, navijačima, koji ste verovali u nas, bodrili ste nas na svakoj utakmici, u teškim trenucima, u svakoj pobedi i svakom porazu, bez Vas ovo nikad kao ekipa i ja kao košarkaš ne bih doživeo. Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete", poručio je Lakić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijan Lakic (@arijanlakic)

Potom je usledio i odgovor Zadra, koji je na svom zvaničnom nalogu objavio da Lakić više neće nositi dres njihovog kluba, te da se uskoro seli u Beograd.

"Aco, iskreno ti se zahvaljujemo na svemu i želimo ti svu sreću u izazovima koje će pred tebe postaviti Evroliga i nova sredina. Vrlo brzo postao si miljenik naših navijača, ali i svih u klubu. Odlazak svakog igrača proživljavamo emotivno, ali odlazak našeg Ace jedan je od onih koje smo proživeli na jedan poseban način, kako je i on sam nakon osvajanja drugog trofeja prvaka Hrvatske. Prema svemu sudeći, od sledeće sezone Arijan će igrati u ekipi koju vodi najtrofejniji trener u Evropi - Željko Obradović", piše na zvaničnom sajtu hrvatskog kluba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Zadar (@kkzadar)

Momak koji ima 24 godine u sezoni za nama odigrao je ukupno 28 utakmica, sa prosekom od 32 minuta po meču. Postizao je 9,6 poena po utakmici, uz 3,9 skokova i 3,6 asistencija.

Sa plavo-belima je dva puta osvojio tamošnji šampionat, a jednom je uzeo trofej i Kupa Hrvartske. Osim za Zadar, u karijeri je igrao i za Vrijednosnice iz Osijeka, Borac iz Čačka i Sarajevo Sparse.

Osim toga, Lakić je u dresu našeg nacionalnog tima do 18 godina osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u Letoniji 2018. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Stevanović: Pravi razlog protesta u Bujanovcu nisu prava Albanaca
Politika

Stevanović: Pravi razlog protesta u Bujanovcu nisu prava Albanaca

Pravi razlog današnjeg protesta u Bujanovcu niti su prava Albanaca niti diskriminacija, pravi razlog je upravo činjenica da su organizatori mitinga od pre nekoliko nedelja opozicija u Bujanovcu. I sve će da prihvate i podnesu, ali da budu opozicija to ne mogu, izjavio je danas Dragan Stevanović član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora SNS.

12.08.2024

17:42

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23