• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.08.2024

19:50

Sjajan posao Partizana! Crno-beli dogovorili dva kapitalca za narednu sezonu!

Starsportphoto

Partizan

Sjajan posao Partizana! Crno-beli dogovorili dva kapitalca za narednu sezonu!

Podeli vest

Mario Nakić i Mitar Bošnjaković potpisali ugovore sa crno-belima.

Rekostrukcija igračkog kadra u Partizanu uveliko traje, a crno-beli polako privode posao sklapanja tima za narednu sezonu. Nakon što je četa Željka Obradovića ostala bez troeja u minuloj takmičarskoj godini, uprava kluba rešila je da je vreme za remont. U timu je ostao samo Balša Koprivica, dok su svi drugi dobili odrešene ruke da potraže novi angažman. 

Crno-beli su do sada promovisali samo tri pojačanja - Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Ife Lundberga, ali se zna da je Partizan dogovorio još nekoliko igrača. Danas su, prema informacijama navijačke stranice "pbg.news", ugovore sa beogradskim velikanom potpisali Mario Nakić i Mitar Bošnjaković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Nakić u Beograd stiže nakon dve uspešne sezone u dresu Igokee, a sa crno-belima je potpisao dvogodišnju saradnju. Reč je o momku rođenom 2001. godine koji je prošao omladinsku školu Real Madrida, ali su povrede umnogome uticale na njegov razvoj. Iz "kraljevskog kluba" otišao je u Ostende, potom i u Andoru pre nego što je 2022. godine zadužio dres Igokee. 

Radi se o igraču koji pokriva pozicije dva i tri, upisao je debi u seniorskom timu Real Madrida, a juiorsku ekipu "blankosa" je predvodio do titule u Evroligi 2019. godine kada je proglašen i za MVP-a takmičenja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Sa druge strane - Mitar Bošnjaković u Humsku stiže direktno iz tabora Real Madrida. Krilni košarkaš je ponikao u dresu Novog Sada odakle je 2022. godine otišao put Madrida. Važi za jednog od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji, a prošlog leta je u finalu Evrobasketa u Nišu vodio "orlove" do titule. 

On je, prema informacijama "pbg.newsa", sa Partizanom potpisao ugovor na četiri godine i biće kostur ekipe u godinama koje dolaze. 

Očekuje se da u narednim danima crno-beli dres i zvanično zaduže Arijan Lakić, Sterlin Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons i Brendon Dejvis. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija