Autor: Informer.rs

23.06.2022.

09:26

Foto: USA Today

Sport

KAKVA JE SUDBINA BJELICE U GOLDEN STEJTU? Ratnici doneli ODLUKU! Evo šta će biti sa Srbinom!

Značajan doprinos osvajanju sedme šampionske titule, dao je i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

Srpski reprezentativac je nedavno na društvenim mrežama postavio legendarnog Super Maria, aludirajući da je prešao igricu, pošto je dotakao zenit u najjačoj ligi na svetu.

Ujedno, popularni Profesor probudio je maštu navijača Crvene zvezde da bi mogao da se vrati na Mali Kalemegdan i zaigra Evroligu sa klubom u kome se afirmisao.

Ipak, do toga neće doći, pošto je uprava Golden Stejta odlučila da zadrži Bjelicu, kao i još nekoliko košarkaša kojima ističu ugovori.

Informer

Nemanja Bjelica u meču sa Bostonom
SVI OSTAJU!

Generalni menadžer Voriorsa Bob Majers izjavio je da je želja kluba da tokom leta zadrži sve igrače koji su ušli u “free agency“, među kojima je i Nemanja Bjelica.

- Free agency, pogotovo neograničeni slobodni agenti, van su naše kontrole. Nadam se da će nam igrači pružiti šansu svakako da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ne duguju nam ništa. Ali, kada stvoriš pobednički tim i dobru hemiju u svlačionici, treba da dobiješ bar šansu da budeš konkurentan - rekao je Majers i dodao:

- Naš cilj i nada su da probamo da zadržimo ceo tim iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili su sve pozicije koje su nam potrebne. Većina momaka koji su sad slobodni imali su svoje velike trenutke tokom finala, što znači da su nam veoma bitni - istakao je Bob Majers.

Osim Srbina, među neograničenim slobodnim agentima su još: Kevon Luni, Oto Porter Džunior, Andre Iguodala, Demion Li, Geri Pejton II i Huan Toskano Anderson.