Autor: Informer.rs

10.05.2023.

08:13

Foto: Tanjug/AP

Sport

MANGUP JOKIĆ ŠPIJUNIRAO, PA "POPIO" LAKAT OD LEGENDE! Durent se nasmejao i sve objasnio! (VIDEO)

Ne prestaju čarke u plej-of seriji. U prethodnom meču vlasnik Sansa Met Išbija napravio je haos kada nije hteo da preda loptu Nikoli Jokiću, a sada je centar Nagetsa malo provocirao Durenta, a ovaj ga je gurno laktom.

Informer

 

Prvo su Brus Braun i Nikola Jokić prišli do tima Sansa koji je slušao svog trenera pored terena. Prišunjali su se i prisluškivali rivale, što se naravno Sansima nije svidelo. Kako je Jokić prilazio prvo ga je odgurnuo nekadašnji centar Partizana Džok Lendejl, a potom je mnogo grublji bio Kevin Durent. On je prvo gurnuo Brusa Brauna, a potom je gurnuo laktom Nikolu Jokića, pa je srpski centar zamalo pao na parket. Na kraju svega sudije su našle kompromisno rešenje i dale su tehničke upravo Durentu i Brusu Braunu, dok su se Nikola Jokić i Džok Lendejl izvukli bez opomene. 

Durent je posle meča objasnio šta de sesilo:

- Nije bilo ništa, apsolutno ništa. Ništa nije bilo ozbiljno, gubili smo, bili smo malo više uzbuđeni, znate kako to ide. Mislim da to nije ništa! Da, to nije ništa - nasmejao se Durent, koji je meč završio sa 26 poena i 1 skokova.

Informer