• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

07:18

SPREČENA TUČA, DURENT UDARIO JOKIĆA! Ovaj potez Srbina razbesneo je zvezdu Sansa! (VIDEO)

printscreen

NBA

SPREČENA TUČA, DURENT UDARIO JOKIĆA! Ovaj potez Srbina razbesneo je zvezdu Sansa! (VIDEO)

Podeli vest

Denver Nagetsi su u petoj utakmici polufinala Zapada NBA lige pobedili Finiks Sanse sa 118:102.

Nikola Jokić je nastavio u svom stilu da izluđuje Sanse. Upisao je  deseti plej-of tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija.

I ovaj meč je kao i prethodni obeležio jedan sukob. Brus Braun se našao pored grupe igrača Finiksa. To se nije dopalo Džoku Lendejlu, nekadašnjem igraču Partizana, koji je probao da odgurne Brauna, a onda je odgurnuo i Nikolu Jokića.

Foto: Tanjug/AP

 

Tu nije bio kraj, pošto je Durent stupio na scenu i laktom odgurnio centra Denvera. Umalo je pao Nikola na parket, bilo je varnica, ali su se strasti brzo smirile. 

 

 

 

Majkl Meloun, trener Nagetsa brzo je prišao, reagovalo je i obezbeđenje Sansa u "Bol areni“, a Jokić se smirio i sve je završeno tehničkim greškama za Brauna i Durenta.

Jokić je ostvario tripl-dabl – 29 poena, 13 skokova, 12 asistencija. Pored Nikole u pobedničkom timu istakao se odlični Brus Braun sa 25 poena. Džamal Mari i Majk Porter su ubacili po 19, Eron Gordon 10...

Goste je predvodio Devin Buker sa 28, dva više od Kevina Durenta, koji je imao i 11 skokova i 7 asistencija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija