Autor: Informer.rs

24.02.2024.

10:01

Foto: Tanjug/AP

Sport

Novi haos u NBA! Micić krvavih usta završio meč, jedva zaustavljena žestoka makljaža! (FOTO/VIDEO)

Nekadašnji MVP Evrolige ponovo je zabeležio dvocifren poenterski učinak, a na to je dodao dva skoka i tri asistencije za nešto više od 20 minuta na terenu.

Ipak, utakmicu je obeležilo i jedno žestoko koškanje među igračima, u kojem, doduše, srpski as nije učestvovao. To je druga tuča u NBA ligi iste večeri, pošto su prethodno žestok obračun imali košarkaši Majamija i Nju Orleansa.

Međutim, na fotografijama koje su se pojavile može se videti da je u toku utakmice dobio jedan nezgodan udarac, zbog čega je završio krvavih usta. Najverovatnije se radi o nenamernom udarcu koji je dobio tokom utakmice.

Informer

 

Na društvenim mrežama isplivao je i snimak tuče sa ovog meča, ali na snimku se ne vidi srpski košarkaš. U sukob su ušli Lester Kinones i Grent Vilijams, a eskalacija je sprečena zahvaljujući pribranoj reakciji ostalih košarkaša na terenu.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Nekadašnji košarkaš Mege i Efesa utakmicu je završio sa deset poena. Iako to i ne deluje kao loš učinak, Micić ne može da se pohvali šuterskim procentima.

Za tri poena šutirao je dva od sedam, a iz igre ukupno četiri od 13. U nekoliko navrata vodio je žestoke duele sa jednim od najboljih plejmejkera svih vremena, Stefom Karijem.

Iako se ustalio kao jedan od važnijih igrača u novom timu, nije mogao maltene ništa Voriorsima u sinoćnjem meču. Domaći su do trijumfa došli zahvaljujući Stefonu Kariju (15 poena) i Endruu Viginsu (14 poena), dok "stršljenovima" nije pomogla sjajna partija Mikala Bridžisa, koji je meč završio sa 19 poena.

Vasi je to bio peti meč u dresu Šarlota, u koji je nedavno prešao nakon trejda sa Oklahomom. Debitovao je 11. februara protiv Memfisa i tada je zabeležio sjajnih 18 poena, a potom je protiv Indijane postigao svega dva.

Potom je u duelu sa Atlantom i Bogdanom Bogdanovićem opet bio dvocifren (13 poena), da bi pre ovog meča sa Golden Stejtom imao četiri poena protiv Jute.

Ipak, za razliku od perioda u Oklahomi, u Šarlotu igra manje-više standardno i beleži iznad 20 minuta po meču. Zanimljivo, u dresu Tandera samo jednom je bio preko 20 minuta na terenu, dok u redovima "stršljenova" redovno ima minutažu preko pomenute granice.