Autor: Informer.rs

05.11.2023.

08:27

Foto: AP PHOTO

Sport

On je na drogama! Amerikancu nije dobro, niko ne može da veruje šta priča!

Srpski teniser će u finali za 40. masters u karijeri igrati protiv Grigora Dimitrova, a posle pobede u polufinalu javio se Amerikanac. Rotenberg je poznat kao najveći kritičar Novaka Đokovića. Ne samo to, čovek ne krije da ne voli našeg tenisera, pa čeka i najmanju priliku da napadne Novaka.

Sad je Rotenber komentarom na društvenoj mreži Tviter sve šokirao. Pohvalio je srpskog tenisera, što se vrlo, vrlo retko dešava.

"Zaista mislim da ljudi ne cene koliko je Đoković stariji od ostatka ATP tura. Đoković ima 36 godina. Niko drugi u Top 16 nije stariji od 27. Ipak, on je još uvek nedodirljivi broj 1", napisao je Rotenberg uz fotografiju Đokovića sa meča protiv Rubljova u trenutku kada ga masiraju uoči starta trećeg seta.

Naravno, morao je ipak malo da pecne Srbina, to mu je u krvi. 

"Ova velika razlika postavlja pitanje i o generaciji tenisera rođenoj u periodu od 1988-1995. godine. Da li su oni zapravo bili istorijski loši i da li je to pomoglo da dominacija velike četvorke traje toliko dugo?“ aludirao je Rotenberg  na slabiju konkurenciju.

U svakom slučaju, njegov kompliment nije promakao fanovima prvog tenisera sveta, koji su se pitali šta se dešava sa Rotenbergom. Malo su se i našalili.

"Ben je na drogama. Ili je neko hakovao njegov profil?“, bio je komentar jednog korisnika.

Navikli su navijači Novaka Đokovića od Bena Rotemberga samo da kritikuje. 

"Da li se osećaš dobro“, "Ko si ti, gde je Ben", neki su od duhovitih komentara Novakovih navijača.