Autor: Informer.rs

16.02.2024.

09:52

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Sport

Nadal morbidnom izjavom zgrozio svet: Neka se Novak povredi pred Pariz!

Bruka i sramota Tonija Nadala! Stric Rafaela Nadala, čuvenog španskog tenisera, obrukao se za sva vremena, pošto je navodno u šali poželeo Novaku Đokoviću da se povredi pred Olimpijske igre u Parizu!

Iako je naglasio da nije bio ozbiljan kada je to govorio i da je, na neki način, pokušao da oda priznanje našem asu, njegova izjava odjeknula je širom sveta i mnogi su zgroženi onime što je izgovorio.

Informer

Toni Nadal je dao intervju za špansku televiziju "La Seksta" i tu je govoreći o Rafinim šansama ove sezone, potkačio i Noleta ali i ostale momke iz vrha ATP liste.

- I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej. Nadam se da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A da bi to uspeo, moja želja je da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica. Onda bi Rafa mogao da osvoji. U pitanju je šala, naravno - izjavio je Nadal i tako zgrozio čitav svet.

Potom je pričao da je njegovom bratancu jako bitno da igra na Olimpijskim igrama, ali ni tim rečima nije uspeo da se "opere".

- Rafa mi je pričao da su mu Igre u Pekingu najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući pomoći drugih španskih sportista. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju - rekao je Toni.

Olimpijske igre u Parizu na programu su od 26. jula do 11. avgusta ove godine, a Novak će pokušati da po prvi put u karijeri osvoji zlatnu medalju, pošto je to jedino što mu nedostaje u karijeri.