• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

07:55

Nadal zagrmeo! On je i dalje bolji od Novaka!

REUTERS/Pascal Rossignol

Tenis

Nadal zagrmeo! On je i dalje bolji od Novaka!

Podeli vest

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, tvrdi da je njegov bratanac bolji teniser od Novaka Đokovića na šljaci i da može da osvoji Rolan Garos ove sezone.

Nekadašnji Rafin trener, Toni Nadal, progovorio je o nastupu bivšeg pulena u Melburnu.

- Smatram da je prerano za bilo kakve zaključke. Rafael je odigrao dva dobra meča, mada Dominik Tim nije isti igrač kao što je bio 2019. godine. Videćemo kako će sve izgledati kada naspram Rafe budu ozbiljniji protivnici. I dalje sam ubeđen da će sve biti dobro, čak je početak po meni bio iznad očekivanja. Potrebno je da se ide korak po korak, kao što je to Rafa oduvek radio - kaže Toni Nadal.

Foto: profimedia

 

 

Nema dileme da će proslavljeni Španac formu tempirati za deo sezone na šljaci-

- Mislim da je i dalje sposoban da osvoji Rolan Garos. Prvo, to mislim zato što sam njegov stric. A, drugo, zato što pored njega ni Đoković kada je igrao najbolje na svetu svih vremena nije uspeo da dođe do trofeja. Prosto, Rafa je na šljaci bolji od Novaka. I ako uspe da dođe do potrebnog nivoa, smatram da će Nadal biti prvi kandidat za trofej u Parizu. Osvajanje turnira na Rolan Garosu je njegov najveći cilj.

 

Foto: reuters

 

 

 

Biće spektakularno u Parizu 2024. godine, jer će se u njemu voditi i bitke za olimpijsko zlato.

- Uvek kada je igrao za Španiju, Rafa je bio izuzetno motivisan kada je igrao za Španiju. A, pogotovo će to biti u Parizu, gradu gde je imao toliko uspeha. U cilju da osvoji zlato, postoji šansa da igra i dubl sa Alkarasom, a to bi bio par koji bi jako teško neko pobedio - tvrdi Toni Nadal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija