04.06.2024.

23:28

Foto: EPA

Sport

Legenda tenisa uz Novaka! Apsurd je šta rade Đokoviću!

Često je Mekinro svojim komentarima umeo da podigne veliku prašinu u medijima, a ovoga puta samo je ukazao na ono što je očigledno - da organizatori turnira u Parizu nisu pokazali ni trunku poštovanja prema rekorderu po broju osvojenih grend slem titula. Godinama unazad Mekinro radi kao stručni konsultant na "Eurosportu" tokom Rolan Garosa, a za vreme meča između Đokovića i Serundola imao je zanimljiv komentar.

- Problem sa kolenom mora imati veze sa nenormalnim rasporedom Novaka. Organizatori bi morali ubuduće dobro da razmisle pre nego što odluče da ostave tako mali vremenski razmak između mečeva. Razumem da je potrebno nadoknaditi izgubljeno vreme zbog kiše, ali ovo nema nikakvog smisla, apsurdno je - poručio je legendarni Amerikanac.

Informer

 

Podsećamo, Novak je najpre meč treće runde protiv Lorenca Muzetija okončao tri sata nakon ponoći u noći između subote i nedelje, da bi se već u ponedeljak oko 16 časova našao ponovo na terenu protiv Serundola. Najbolji teniser u istoriji uspeo je čak i sa povredom kolena da nadigra Argentinca, ali je nažalost dan kasnije zbog povrede meniskusa bio prinuđen da se povuče sa Rolan Garosa.