• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.06.2024

07:51

Francuzi opet podmeću Đokoviću! Hoće da mu zagorčaju život

tanjug/ap

Novak Đoković

Francuzi opet podmeću Đokoviću! Hoće da mu zagorčaju život

Podeli vest

Novak Đoković je duelu protiv Lorenca Muzetija okončao u tri sata i sedam minuta u noći između subote i nedelje, a na teren će ponovo u ponedeljka oko 16 časova.

Organizatori Rolan Garosa nižu čudne odluke. Prvo, jer je meč Srbina i Italijana počeo u subotu u 22.30, svima je bilo jasno da je to van vake pameti i da se neće završiti do ponoći, a sad su Novaka stavili da protiv Argentinca Fransiska Serundola, trenutno 27. teniser sveta, igra treći meč na "Filip Šatrijeu". Prvo su na programu dva singla u ženskoj konkurenciji, između Eline Svitoline i Elene Ribakine, pa duel između Eme Navaro i Arine Sabalenke. Novak će zatim na teren, a to neće biti pre 16 časova.

Neko će reći vama niko ne može da ugodi. Ali, zaista se nadamo da je Novak uspeo da se oporavi za duel osmine finala. Podsećamo, Nole je meč sa Muzetijem igrao u noćnom terminu. Iako je trebalo da meč počne u 20.15, posle očajne organizacije u ubacivanja još jednog nedovršenog meča koji je prekinut zbog kiše meč je počeo posle 22.30. Na terenu su proveli četiri i po sata, završio se tek u tri sata posle ponoći. Naravno, i pored toga što je bila noć Nole je odradio obaveze prema predstavnicima medija, navijačima, potom ga je čekao oporavak, masaže... što je sigurno trajalo barem dva ili tri sata, pa je malo verovatno da je u krevetu bio pre šest sati. 

Foto: tanjug/ap

Francuzi sabotiraju Novaka Đokovića

 

Odluka organizatora je svakako čudna, jer će Novak imati manje vremena za rehabilitaciju, nego što bi to bilo da je igrao ponovo u večernjem terminu. U noćnom terminu igraju Aleksandar Zverev i Holger Rune.

Đoković inače do sada nikada u karijeri nije igrao sa Serundolom. Argentinac je i napravio malo iznenađenje u trećem kolu jer je eliminisao bolje rangiranog tenisera, Amerikanca Tomija Pola, koga je savladao sa 3:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija