26.07.2024.

10:09

Foto: reuters

Sport

Da li je realno!? Britanski medij opleo po Đokovićevim navijačima zbog Nadala!

Voljom žreba vrlo verovatno ćemo u 2. kolu Olimpijskih igara u Parizu gledati sudar titana - Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Naime, Srbin će u prvom kolu igrati protiv Australijanca Metjua Ebdena, a već u drugom bi mogao da se susretne sa španskim asom, ukoliko ovaj pobedi Mađara Martona Fučoviča.

Nije Rafa želeo da govori o mogućem duelu sa Srbinom, dok je Nole na konferenciji istakao  da bi to bio spektakl, kao i da bi voleo da se suoči sa velikim rivalom.

Informer

No, Karlos Moja, trener španskog tenisera, nije mogao da potvrdi da će Nadal zaigrati na Olimpijskim igrama nakon što je u četvrtak otkazao trening. To je bio povod za tekst na "Tenis365" koji je sramno opleo po Novakovim navijačima.

"To što se Nadal muči sa povredom inspirisalo je predvidljivu reakciju nekih Đokovićevih navijača, jer su sugerisali da Španac rano pravi izgovore pre potencijalnog sukoba sa Đokovićem. Priče koje otkrivaju Nadalovu povredu bile su pune komentara Đokovićevih pristalica koji "targetiraju" Nadala, ali šira teniska zajednica se nada da ćemo imati priliku da vidimo Đokovića protiv Nadala poslednji put na olimpijskoj sceni", piše u tekstu.

Bilo kako bilo, Novak će dati sve od sebe da ostvari san i domogne se prvog zlata na Olimpijskim igrama, a u pohod na titulu kreće sutra oko 13:30 u Parizu.