• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.07.2024

20:12

Nadal odustaje od OI? Rafin trener otkrio: Nisam siguran da li će igrati

Reuters

Olimpijske igre

Nadal odustaje od OI? Rafin trener otkrio: Nisam siguran da li će igrati

Podeli vest

Alarm u Parizu je upaljen, španski teniser Rafael Nadal dan pre početka Olimpijskih igara se povredio, zbog čega je njegov nastup na najvećoj sportskoj smotri neizvestan.

Nadal je u četvrtak trebalo da trenira na terenima Rolan Garosa, ali je ubrzo posle održanog žreba na kojem je saznao da bi u drugom kolu mogao da igra protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića, otkazao trening. 

Brojni španski mediji preneli su da je vlasnik 22 grend slem titule doživeo povredu tetive kolena i da je neizvesno hoće li i zaigrati na Olimpijskim igrama, a sada je sve dodatno zabrinuo i Rafin trener Karlos Moja. 

Foto: Reuters

Rafael Nadal i Karlos Moja

Legendarni teniser je u razgovoru za jedan španski radio potvrdio da Nadala muči povreda i da ne može da potvrdi da će "bik sa Majorke" i zaigrati u Parizu. 

 

 

 

- Ne mogu da vam kažem da će Nadal igrati. Danas je odlučeno da odmori i da mu se da vreme kako bi se oporavio od problema koji se dogodio juče. Videćemo da li će biti spreman sutra. Najodgovornija stvar trenutno, s obzirom na veličinu događaja koji je pred nama, je da ne forsiramo. Sačekaćemo 48 sati - rekao je Moja. 

 

 


Nadalu je ovo trebalo da bude četvrto učešće na Olimpijskim igrama, a na prethodna tri takmičenja on je dva puta stizao do zlata. Prvo je 2008. godine u Pekingu osvojio zlato u singlu, a onda se najsjajnijim odličjem okitio i u dublu u Riju 2016. i to u paru sa Mark Lopezom. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija