• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.07.2024

18:24

Veliki peh za Poljaka! Hurkač propušta čitavu sezonu!

Tanjug/AP

Tenis

Veliki peh za Poljaka! Hurkač propušta čitavu sezonu!

Podeli vest

Poljski teniser Robert Hurkač saopštio je danas da će zbog povrede kolena propustiti ostatak sezone.

Hurkač je objasnio da su mu doktori preporučili da ne igra tenis sve do januara 2025. godine i Australijan opena.

- Borili smo se za to da igram na Olimpijskim igrama, ali nije išlo. Nisam mogao. Bilo bi previše opasno da odmah posle povrede igram u Parizu. Razgovarao sam sa doktorima i osam od deset njih je reklo da je najrealnije da igram tek u Australiji naredne godine - rekao je Hurkač, prenosi Eurosport.

Poljski teniser se zbog povrede kolena prethodno povukao sa Olimpijskih igara u Parizu. Hurkač je trenutno sedmi teniser sveta, što mu je najbolji plasman u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija