• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.07.2024

17:47

Gori Pirej zbog Sašinog povratka! Navijači Olimpijakosa napravili spektakl (VIDEO)

Twitter video printscreen

Košarka

Gori Pirej zbog Sašinog povratka! Navijači Olimpijakosa napravili spektakl (VIDEO)

Podeli vest

Bugarski reprezentativac doputovao na potpisivanje ugovora sa crveno-belima, dočekala ga horda navijača.

Godinu dana prošlo je od kako je kao MVP Evrolige Saša Vezenkov rešio da se oproba u Americi. Kao i mnogi njegovi prethodnici - nije se sjajno proveo. Bugarski reprezentativac nije dobio pravu šansu u dresu Sakramenta, letos je trejdovan u Toronto, a kanadski klub uručio mu je otkaz. Bilo je jasno da će do novog NBA angažmana teško doći, Olimpijakos je iskoristio priliku i nakon samo 12 meseci vratio miljenika navijača u Pirej. 

Istina, Vezenkov je dobro naplatio ljubav prema crveno-belim bojama budući da će za narednih pet sezona zaraditi nešto više od 20.500.000 evra. Uz to, Olimpijakos mu je obećao vilu, automobil i brojne pogodnosti...

 

 

Vezenkov je danas doputovao u Pirej na potpisivanje ugovora sa grčkim velikanom, a ispred dvorane "Mira i prijateljstva" dočekao ga je veliki broj navijača. Nije nikakva tajna da su pristalice Olimpijakosa izuzetno fanatične, posebno naklonjene borbenim igračima kakav je i bugarski reprezentativac. 

Njegovom povratku u Pirej raduju se i navijači Crvene zvezde. Glavni razlog za to je što su sada stečeni si uslovi da se na Mali Kalemegdan vrati Filip Petrušev, ali naravno i zbog činjenice da je bratski klub - Olimpijakos, dobio ogromno pojačanje za narednu sezonu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija