• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.07.2024

15:00

Pesnicom u glavu! Jokićev brat je zbog ovoga uhapšen, Natalija bila u šoku (VIDEO)

printscreen

NBA

Pesnicom u glavu! Jokićev brat je zbog ovoga uhapšen, Natalija bila u šoku (VIDEO)

Podeli vest

Strahinja, brat Nikole Jokića, priveden je zbog incidenta na meču Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa u "Bol Areni" u Denveru u plejofu NBA lige.

Taj meč je odigran 22. aprila, Denver je pobedio 101:99, Jokić je ubacio 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija, a onda je nastao haos. Strahinja je na kraju meča napravio frku, jer je ušao u sukob sa jednim navijačem. Ekspresno se na društvenim mrežama pojavio snimak. Na njemu se vidi kako Strahinja Jokić posle verbalnog sukoba pesnicom udara navijača koji nakon toga pada. 

Čak je i Nikolina Supruga Natalija odmah pritrčala da pokuša da smoro situaciju iako je bila sa ćerkicom Ognjenom u rukama.  Ona je prvo htela da smiri strasti, ali kada je shvatila da je to nemogće samo se okrenula. Na licu se videlo koliko joj je teško, nije mogla da veruje šta se dešava. 

Pogledajte kako je izgledao incident zbog koga je sada uhapšen Strahinja Jokić:

 

 

Strahinja je optužen za napad i prekršaj trećeg stepena, a u utorak se pojavio pred Okružnim sudom u Denveru, preneo je "Denver post". Detektiv iz Denvera je razgovarao sa navijačem tri dana nakon utakmice primetio je da ima posekotine i modrice oko i ispod levog oka, prenose američki mediji. Muškarac je policiji rekao da ga je jedan od braće Jokić, "veliki momak" udario pesnicom u lice. Policija je kasnije identifikovala Strahinju preko njegove tetovaže na vratu, a pomenutom muškarcu je dijagnostikovan potres mozga. On prvo nije želeo da tuži Strahinju Jokića jer se plašio odmazde i brinuo za bezbednost porodice, ali se početkom maja predomislio. Zbog toga je Strahinja Jokić morao u policiju, a opet će morati da daje izjave krajem avgusta, tačnije 21. avgusta. 

Inače, Strahinje je u svojoj izjavi rekao da smatra da nije uradio ništa loše jer je "branio starijeg čoveka koga je dugo poznavao".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44