Autor: Informer.rs

12.03.2021.

23:51

Foto:

Sport

DOBRO JE ŠTO SADA IGRAMO PROTIV ZVEZDE! Partizan u KATASTROFALNOJ formi, ali Pejdž veruje u pobedu!

Crvena zvezda za razliku od Partizana vezala je dve pobede, pošto su u okviru ABA lige savladali Split, dok je u Beogradu pao Himki. Ipak, plejmejker crno-belih Markus Pejdž veruje u pobedu svog tima.

- Oni su dobri, nedavno su dobili Himki. U dobroj formi su, očekuje nas pravi rat. Moramo da nađemo način da izađemo na kraj sa njihovom fizičkom prednošću. Ako uspemo, možemo da dobijemo utakmicu - rekao je Pejdž za klupski sajt. 

Informer

Derbi je uvek posebna utakmica, iako će verovatno na tok utakmice uticati i forma Partizana koji u ovaj duel ulaze sa novim trenerom Aleksandrom Matovićem.

- Očekuje nas derbi, a iza nas je težak poraz i ispadanje iz Evrokupa. Dobro je što sada igramo protiv Crvene zvezde, svi će biti spremni da se okrenu tom meču! Igramo za čast. Želimo da budemo bolji, da napredujemo, probaćemo da odigramo za Acu (novog trenera Matovića), koji je odličan lider. Ceo tim hoće da mu pomogne - podvukao je Pejdž.

Podsećamo, Crvena zvezda će u derbiju biti lišena pomoći kapitena Branka Lazića koji je dobio dva meča suspenzije zbog udaranja Marka Lukovića na meču sa Splitom.